Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

@Neverin,
jos je Aristotel otkrijo:" Tko nije politicko bice ,ili je bog ili je zivotinja"
Znakomito je danasnje zaziranje od politike, narocito kod mladjih generacija, upravo kad se ta politika pretvara u privilegovani status iskljucivo za Bogove i Zvjerad.
Ako bjezimo od temeljnih imperativa borbe protiv savremene drustvene rasutosti nevidjenih razmjera, bjezanjem od politike nojevski se ogradjujemo bas od tog zla.

Potrazis li De Leona kod burzujskih Spinova mozes samo naci njegovu karikaturu i svakakva izopacenja.
Bibljoteka Matice srpske u Novom Sadu posjeduje tek njegove lose prevode od nasih iseljenika radnika u SAD. Originale je Lenjin ostavio u zaduzbinu prof. G. Rayskom sa jednog povijesnog intituta u Lenjingradu radi njihove implementacije u sovjetsku revoluciju,i po cemu je nastao naziv Savjeti. Dolaskom Staljina netaje Raiky i s njime svaki trag De Leonovih radova. Buduci Inforbiro, putem svojih komunistih partija sirom svijeta De Leona temeljito iznosi na lomace. Njegove oskudne originale cuvam osobno, one loseg prevoda i originalna izdanja SLP Amerike . Vecinu ne mogu iznajmljivati jer su uveoma u trosnom stanju. Srecom da je danasnje covjecanstvo dobro umrezeno internetom. Za engleskog citaoca mogu se naci na www.slp.org
Na De Leona sam nabasao slucajem u Australji kad sam kao svjetski izgubljenik iz rane mladosi lunjao od Udina,Napoli, Pariza i Sidney-a, sticuci spoznaju i kraj bjegstva od komunista, komunjara, od krscanskog zloduha, nadasve drustvene klasne zvjeradi koja nas ziri u svojim torovima za vlastite svakodnevne gozbe pedofilnih dorucaka, radnih ruckova i ratnih vecera. Sa De Leonom zivim ostatak zivota bilo gdje, naj radje usred rodne Istrie, u blizini Giuseppine Martinuzzi i Labinske republike.


16.07.2010. (22:02)


Post je objavljen 16.07.2010. u 22:06 sati.