Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catwoman009

Marketing

Rak uzrokuje gljivica - hipoteza i terapija dr. Tullia Simoncinia


Zahvaljujem blogeru @ Istina o kemoterapiji što me uputio na ova nova znanstvena otkrića.

Video clipove s prijevodom na hrvatski jezik možete vidjeti na ovoj stranici zahvaljujući našem youtube heroju, Cowboy Bebop, koji pronalazi i prevodi iznimno važne i korisne informacije za opstanak čovjeka.







Čak i prije svjedočanstava izliječenih pacijenata, teorija mi se učinila vrlo logičnom, jer i " alternativci " inzistiraju da se oboljeli od tumora i karcinoma suzdržavaju bijelog šećera, a poznato mi je kako Candida Albicans obožava šećer, stoga postoje i vaginitisi kandidijaze kao poslijedica dijabetesa.

Nadalje, prijateljica koja je bolovala od karcinoma dojke liječila se svim mogućim klasničnim i " alternativnim " metodama, a najbolje od njih ukazale su se : makrobiotika ( tumorske markere održavala u normali ), Breussova terapija ( smanjila tumor po rubovima ), te ayurvedsko liječenje ( potpuno otopilo kvržicu na dojci ). Njen je problem bio što se nije mogla riješiti stresova, koji bi uvijek ponovno aktivirali bolest, narušavajući imunitet. Na koncu je pristala i na kemoterapiju ( čega se do tada najviše ustručavala, jer je bila i anemična ), i nakon toga napustila ovaj svijet.

Spomenute tri učinkovite metode uključuju nejedenje bijelog šećera, a ayurvedska vjerojatno i sodu bikarbonu ( možda ne čistu, već u nekom prirodnom okruženju iz nekih biljaka ili minerala ), jer se sjećam da je uzimala nekakve praške otopljene u vodi, gorke masti, kojekave vodice. To su bili vrlo jeftini lijekovi, jedino je put u Indiju ka vrsnom ayurvedskom liječniku bio velik izdatak.

Zato mislim da ta činjenica kako je ukidanje hrane, tj. rafiniranog šećera Candidi Albicans onemogućio razvoj, a u slučaju dirketne invazije na nju nekim sastojcima iz ayurvedskih preparata ( što otvara mogućnost i prisutnosti sode bikarbone ) tumor je nestao, isto tako nekako, kao kod nekih pacijenata iz video clipova - u roku dva mjeseca.

Moguće da je, uz povećan stres, i povećana konzumacija nerafiniranog šećera u poslijednjih sto i više godina aktivirala takvu pandemiju karcinoma - statistike pokazuju korelacije povećanja oboljelih od dijabetesa vezano uz porast prosječne konzumacije te namirnice, a sigurno je moguće provjeriti i korelaciju s porastom oboljelih od karcinoma.

Genetsku predisponiranost za ovo oboljenje dr. Simoncini ne opovrgava, mislim da to čini samo novinar u najavi. Moja je hipoteza ( a smijem se toga igrati na svom blogu ) da genetska predisponiranost definitivno ima utjecaj na mogućnost razvoja te bolesti, jer je to dokazala medicinska statistika, a i genetska istraživanja. Naime ( čitala sam o tome u knjizi " Genom " autora M. Ridley ) - postoje 4 razine obrane imunološkog sustava od karcinoma, svima njima upravlja po jedan gen, pojednostavljeno rečeno. Kada sva četiri od tih gena mutiraju, gube funkciju upravljanja procesom kontrole spriječavanja razvoja malignih stanica i tada je bolest neminovna.

Dakle, specifična mutacija gena uzrokuje pad specifičnog vida imuniteta ( sustava obrane ) i onda dotične gljivice mogu napredovati i izazivati obrambene reakcije organizma u vidu tumora, kako je objašnjeno u video-materijalu. Mutaciju gena u negativnom, devolutivnom smislu aktivira stres, koji može biti psihološke ili fizičke prirode ( npr. toksične supstance u okolišu, tj. zagađenost ili nekvalitetna prehrana ).

Zanimljivo jest, kako je genetska predisponiranost izvrsno vidljiva u natalnim kartama, u tzv. kućama bolesti. Postoji jedan planet, koji indicira karcinom i obavezno ga viđam kod oboljelih od te bolesti, ali i njihove ( još ) zdrave djece. Tko uz taj planet ima još dodatnih planeta u kući bolesti - teško će se izvući, možda ovakvim metodama privremeno ( a i to je dobitak na vremenu ), jer je to jednostavno previše za jedan organizam, ali tko ima samo taj jedan planet, taj ima velike, velike šanse da se izliječi zauvijek. A ne znači niti da će se razboljeti, ukoliko djeluje preventivno.

Primijetila sam da je za izliječenje te bolesti vrlo važna podrška i razumijevanje u obitelji ( ali ne "šmrc" karaktera, već ona konstruktivna ), a još više faktor - " okreni ploču u glavi ", što znači da umom kreiramo misli što aktiviraju pozitivnu kemiju u organizmu, te time automatski i pozitivne mutacije degeneriranih gena u svoju zdravu formu. Pisao je o tome svojoj knjizi " Kemoterapija liječi rak i Zemlja je ravna ploča " i dr. Lothar Hirneise, takođe onkološki stručnjak konvencionalne medicine, koji je krenuo istraživati dodatne pravce u otkrivanju uzroka i liječenju te bolesti.

Znanost i " alternativa " imaju samo prividne granice, za one koji ne žele vidjeti širu sliku i priznati istinu, bez obzira na kojoj strani ona bila. Ovdje imamo primjer jednog znanstvenog otkrića u okviru konvencionalne medicine, koji nailazi na otpor šire znanstvene zajednice, vjerojatno ne samo zbog krutosti u razmišljanju, već i interesa farmakolobija, koji ovom mogućnošću gubi privilegiju enormne zarade često puta neučinkovitim i ubojitim lijekovima, što, naravno ( npr. u slučajevima samo jednog planeta u kući bolesti ) mogu polučiti i dobre efekte ( imam za to primjer u obitelji ), ali kod inače boležljivih ljudi nipošto nisu dobar izbor ( primjer prijateljice ).



Post je objavljen 07.07.2010. u 11:42 sati.