Image and video hosting by TinyPicPocinje sezona...,rgmazoretkinje.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rgmazoretkinje

Marketing

Image and video hosting by TinyPicPocinje sezona...

Eto i u nase malo misto je pocela ona bas prava sezona. Sve je vise i vise turista, sto je super za nas. Jedino nas ubija ova vrucina zbog koje je curama jako tesko raditi. Zato smo stavili treninge ujutro i jedan onako predvecer, ali vjerujte nam stvarno ne pomaze. Cure moje, ja znam da vam je tlaka ali nije ni meni lako, twirling moramo odraditi zbog drzavnog. Jer su nam u rujnu upisi i sve to novo, teze cemo stizati sve odraditi. A uz to su i pusti nastupi koji nas cekaju. cool Ali vjerujem ja u vas i znam da cete ga odlicno odraditi, kao i uvijek.
Naime, imam jednu super ideju, za koju se nadan da cete se sve sloziti. yes
Evo ovako, kako je sada ljeto i svi se kupaju i zabavljaju. Idemo se dogovoriti jedan dan prije grupnog treninga i ici sve na kupanje. Naravno pozvat cemo i Profu, za koju se nadamo da ce stici doci. Onda, sto kazete?
I pitajte svoje roditelje dali bi vas pustili jedan dan u Sibenik ili Split. Ici cemo sa Profom. Da si kupimo sminke, trenerke, majice, torbe i ostale sve stvari koje su nam potrebne za ovu godinu. cerek

*OBAVEZNO*
Na trening ubuduce nosite trake za kosu, da mozete raditi one role na vratu, a da vam ne pocupa kosu. A oni koji imaju twirling neka nose sa sobom stitnike. Onome tko jos nema neka se javi da mu mogu donijeti na slijedecem treningu.

*RASPORED TRENINGA*
*Utorak:Duo dance twirl (D i M): 09:30-12:00h; Solo dance twirl (M):12:00-13:00h
*Srijeda:Grupa dance: 18:00-19:30h
*Cetvrtak:Duo dance twirl (D i M): 09:30-12:00h; Solo dance twirl (M):12:00-13:00h
*Subota:Solo 1 stap (P): 10:00-12:00h

*CLANARINE*
Clanarina se smanjuje iz razloga sto cete imati trening jednom tjedno. Te za ovaj mjesec clanarina ce iznositi 60,00 kn + ako netko ima solo nadodaje 10,00kn, a ako pak ima duo onda 20,00kn.

*NASTUPI*
Ovo su odprilike datumi nastupa na koje smo pozvani, ali to se sve moze promijeniti, nista tocno ne racunajte. I tu jos fali dosta nastupa izmedju, ali se ne znaju datumi tocno. blabla
31.07. -Nasa smotra
04.08. -Vodice
07.08. -Sinj
21.08. -Podstrana

*MINUSI OD 6. MJESECA*
Za ovaj mjesec je bilo kazni. mad
@-kazna!
*Zizi: /
*Lora: 4 (@)
*Zako: 3
*Pajo: 6 (@)


Post je objavljen 04.07.2010. u 11:44 sati.