Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vistica3

Marketing

Analiza

Uvod u utrku je bio daleko od idealnog. Dok sam pakirao bicikl shvatio sam da mi se srušio navoj na lijevoj kurbli (gdje se šarafi pedala) i bilo je upitno hoću li uopće moći ponovo zašarafiti pedalu. Dan prije puta sam morao tražiti novu kurblu, a taj dan sam bio i na poslu tako da nisam imao previše vremena. Na kraju sam uspio naći cijeli set kod Aleša, ali kurble su bile 2.5 mm kraće od onih na kojima sam do tad vozio.
Problemi su se nastavili idući dan. Prvi let je kasnio, pa sam zakasnio na idući let. To na kraju nije bio velik problem jer se aviokompanija pobrine za rezervaciju idućeg leta, a taj let je bio samo sat vremena kasnije od planiranog. Veći problem je nastao kad sam stigao u Bilbao i shvatio da su mi zagubili prtljagu. Pošto sam put financirao iz svog džepa i potrošio veliki dio ušteđevine na njega pomisao da sam bacio te novce u vjetar nije bila nimalo ugodna. Cijelu noć mi se po glavi vrtilo što napraviti ako ne dobijem stvari na vrijeme. Sve i da nađem nekakav bicikl kojeg bi mogao iznajmiti, morao bi naći i sprinterice, neopren... Srećom idući dan su našli prtljagu i poslali je u hotel, tako da sam je dobio par sati prije nego što sam trebao ostaviti bicikl u zoni izmjene.
Inače noć prije važne utrke ne mogu dobro spavati, ali ovaj put je bilo drugačije. Nakon nekoliko neprospavanih noći konačno sam se mogao opustiti jer sam ako ništa drugo znao da ću idući dan moći nastupiti.
Tijek utrke sam već opisao. Na plivanju sam izgubio malo više vremena nego što sam očekivao. Bicikl sam odradio jako dobro i zadovoljan sam prosjekom od 41km/h na stazi koja nije potpuno ravna (ima 850m uspona). Trčanje je trebalo biti bolje. Mislim da sam napravio grešku što sam uzeo unio premalo kalorija za vrijeme biciklističkog segmenta. Noge su bile u redu, ali sam osjećao da mi fali energije. Velika vrućina i staza na kojoj nema hladovine su također uzeli barem par minuta. Mislim da mogu dosta bolje otrčati, a bit će prilika da se u to uvjerim (ili razuvjerim).
Najviše sam zadovoljan činjenicom da sam imao utrku koja je bila daleko od idealne, a ipak sam imao jako dobar plasman.
A evo i nešto za matematičare:



Po ovim podacima bi jednom kad dobijem TT bicikl (i nakon perioda adaptacije) trebao dobiti oko 5 minuta na 120km, a navodno je i trčanje nakon vožnje krono bicikla lakše zbog drugačije geometrije rame.


Post je objavljen 29.06.2010. u 10:22 sati.