Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marinianis1

Marketing

priča koja nije prispjela na casanova fest...

BRAČNE VODE

Buba je još jednom suhom krpom prešla preko praznog sudopera. Sve je bilo na svom mjestu, čisto i poklopljeno. Po izlasku iz kuhinje ugasila je svjetlo i pridružila se suprugu na naslonjaču ispod žućkaste stojeće lampe s koje je dolazilo nešto svjetlosti. Dudo je metnuo noge na stolić i grickao kestlinove perece. Na televizoru je trajao film Men without Women. Izmjenjivale su se scene američkih marinaca i tvrdi dijalozi na američkom naglasku.
Buba je podigla noge na stolić pokraj Dudinih broj četrdesetčetri u adidas čarapama. Bile su znatno kraće A stopala sitnija u bijelim stopalicama. Pokušala se unijeti u film koji nije prešao polovicu emitiranja. Udobno smještena pokraj supruga pružila je ruku na njegov trbuh. Počela ga je češkati i meškoljiti se. Dudo je prebacio ruku preko njenih ramena i zadržao pogled prema ekranu. S drugom rukom je ubacivao perece u usta i hruskao. Nije micao pogled s filma. Ruka mu je kruto visjela s njena ramena. Buba se spustila njemu skoro pod pazuho. Međusobno su se grijali. Bio je tako topao, godilo joj je opuštanje na kraju radnog dana. Promatrala je njegov profil, zavučena ispod maljave ruke. U jednom trenutku otela mu je perece, izvadila jedan, stavila u usta i pokušala Dudi dodati griz svojim ustima. Dudo se poslužio s njenih usana , prešao dlanom po njenoj kosi i nastavio gledati film. Buba je prebacila svoju lijevu nogu na Dudine.
-Prastari film, dosadan je i još k tome crno bijeli. Ratni. Ljak.
-Zaboravio sam ti reći, jučer mi je opet sjela rata Zokijevog kredita.
-Iiiiii? Pa kaj si on misli? Đubre bezobrazno. Kupil si je ženi auto, a voze najnoviji Mercedes otprije. Na našoj grbači špilaju gospodu. Ja ih nemrem videt. Venčani kumovi! Nisam verovala kad su mi neki ljudi pričali kak su ih nasamarili venčani kumovi. Mislila sam da se to događa samo drugima. Pa ti veruj. Još me Koka i pozdravlja i maše z novog auta, a ja idem peške na posel. Po ljeti se ne da zdržat u tramvaju od smrada i vrućine, a ona se na naš račun pelja u autu s klimom. To si ti kriv!!
Buba se demonstrativno digla, otišla je u spavaću sobu po spavaćicu. Iz kupaone se čulo kako psuje vjenčanog kuma i njegovu ženu s kojom je bila prijateljica.
Dudo se raširio na naslonjaču. Nastavio je grickati perece. Zasvrbjelo ga je u preponama. Gurnuo je ruku u trenirku, i usput češnuo meštriju. Imala je opip tople krpice za glancanje naočala.
Sa ekrana je škiljio John Waine.



Uploaded with ImageShack.us


Post je objavljen 28.06.2010. u 14:37 sati.