Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Turnirski vikend

sretan Limači 99. u osmini finala turnira u Kurilovcu svladali su Mladost iz Buzina 2:0. Nakon što je utakmica završila bez zgoditaka, sigurni i precizni za Dubravu sa bijele točke bili su Vidović i Poštolka, dok je Mustapić majstorski branio čitavu tekmu i potom obranio prvi penal suparnika što ih je toliko omelo da je drugi udarac prošao pokraj gola. U četvrtfinalu nas je dočekala i čini mi se pomalo iznenadila momčad Lučkog. Nakon podjednakog pritiska na oba gola Dubrava je pogotkom Prenkpalaja brzo povela, ali je protivnik u nepune tri minute zabio dva gola i potpuno preokrenuo utakmicu. Do kraja su naši djelovali prilično izgubljeno i ošamućeno pa je Lučko zabilo još jedan gol za konačnih 3:1. I tako je za ove momke završila još jedna sezona, posljednja u kategoriji limača i zagića na malom terenu. Što god mi rekli i mislili, trener Biondić ih je doveo do dva osvojena turnira i 4. mjesto prvenstva iza sve do jednog prvoligaša (Dinama, Hr. Dragovoljca i Zagreba). Bravo bravo bravo. Na jesen postaju pioniri, izlaze na veliko igralište i gledat ćemo ih u malo proširenom izdanju. Ali prije toga idući vikend, zajedno sa najmlađim zagićima, putuju u Vukovar na prijateljsku utakmicu s HNK Radnički Vukovar. Guštat ćemo i zabavljati se još jednom sa našim trenerima jer tko zna kome će ih sudbina i ruka struke sutra dodijeliti.
Mlađi limači su u Nedeljancu odigrali dvije utakmice u skupini i pobijedili Slogu i Mladost, ali su od Vinkovčana izgubili na penale i time završili svoj nastup u Zagorju.
Zagići 01. sudjelovali su ovaj vikend na turniru u Čulincu. Svjedoci kažu i rezultati potvrđuju da su bili odlični. U finalu su porazili susjednu Concordiu 3:1 golovima Džoića, Čuljka i Raužana. Najbolji strijelac turnira bio je naš i samo naš Jan Raužan. Čestitamo!
I na kraju priče naši mali zagići. Jučer su u Nedeljancu dobili svoje prvo veliko priznanje i kući zasluženo ponijeli svoju prvu zlatnu medalju. Zbog nedolaska kluba iz Zeline, Dubravaši su od jedne napravili dvije momčadi. Prva momčad je odigrala 4 odlične utakmice i, bez puno filozofije, sa sedam postignutih golova svladala sve svoje protivnike u skupini (Dubravu 2, Polet i Fotex) dok je Lozić istom primio samo jedan gol. U finalu su se našli oči u oči sa ekipom Varaždina (bivši Varteks), koja je svim svojim protivnicima do vrha napunila mreže. No dva zgoditka Poštolke zaključila su utakmicu, a ekipa je još jednom nakon Maribora dokazala da imaju veliki potencijal i talent. Druga momčad Dubrave također je postigla sjajan rezultat. U utakmici za treće mjesto pobijedili su Čakovec zahvaljujući Jozićevom zgoditku iz penala i bravuroznim obranama malog Grgića sva tri udarca s bijele točke. Najboljim igračem turnira proglašen je (moj) naš Fran Poštolka. Čestitamo! sretan

Post je objavljen 28.06.2010. u 12:01 sati.