Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lajavakuja

Marketing

para da para ne

okej, moramo se mi priključivati na sve i svašta, jer kao moramo se priključiti. pa stoga nema frke izdvojiti četristosomova kuna za osiguranje nečega kaj jedino ima rezultat da podijeli javnost. to kaj se oduzelo na drugim mjestima i od onih kaj su puno tiši i samozatajniji to nikom ništ. u principu ja nisam za nikakve parade i paradiranja, jer to nema smisla. zapravo, parade nemaju smisla. ništa se neće paradama napraviti. oni koji su malo stariji i prošli svakojake parade znaju o čem govorim. lizanje europske guzice i dodvoravanje na formalnoj razini ništ ne menja osim kaj nam troši lovu, dela razdor i rezultira jadnim snimkama nasilja nad nasilnikom koji je nasilje naslijedio iz doma svoga, jer ne bi mali samo tako govorio "ubit će me doma". strašno!
sad, kad bi svi koji su zakinuti, podjebavani i podkubavani počeli paradirati gradom, zasigurno ne bismo više imali problema sa zagrebparkingom, jer ne bismo imali gdje ni auteke ostaviti, a kamo li prolaziti izvan parade. da nabrajam?!
te europske preslike koje mi "odrađujemo" produbljuju licemjerje koje guši na svakom koraku. ni na kraj pameti mi nije da se udvoravam ikome, jer različitost smatram bogatstvom, al' ovaj eksces s malim i ovim tustim milicajcom u debelim gojzama koji je trenirao strogoću smatram različitošću koju treba sankcionirati. i to je samo ono kaj je prekipjelo. da je to jedan slučaj, da je to samo to. fuj.
daleko smo mi od okej društva.
recimo da sutra proparadira povorka idiota koji se drže Božjih zapovijedi, onak bez popa i klike? eh, to bi se zvala različitost. koji k nam kvare prosjek. jesmo li se za to borili?

Post je objavljen 21.06.2010. u 10:29 sati.