Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdjohovec

Marketing

Natjecanja u VARAŽDINU, BOBOVCU i LAKTECU.....

Evo iz samog naslova se vidi da smo prošli vikend bili jako aktivni što se tiče natjecanja.....

...Pa krenimo redom......
U Subotu se održavalo natjecanje u Varaždinu (Memorijel Mirka Kolarića), odnosno 2.kolo Kupa HVZ-a....a obzirom da smo odlučili ove godine ići na svih 5 kola tog Kupa tako smo nastupili i u Varaždinu!

........malo po malo došo je red na nas, obavili prijavu, došli do staze, složili opremu........"za prvi i drugi mlaz naprijed"!!!

...vježba gotova za 34.00 sec, odlično, znamo da ako nema greške da smo među prva tri s tim vremenom........kad ono greška "Cijevnom 1" (tj. meni)... na razdjelnici "dizanje i spuštanje ruke....." plus 10 kaznenih!!!

...da stvar bude gora, i na štafeti smo imali grešku....ispadanje mlaznice na zadnjoj predaji.... još plus 5 kaznenih!!!

......tako da smo na kraju sa svim tim greškama i kiksevima završili kao 13. od 41. ekipe...........s obzirom na tolke greške dobro smo i prošli...

...i samo da još napomenem......da nije bilo tih greški bili bi 1. ili u najgorem slučaju 2.

Photobucket

........................................................................................................................

Drugi dan smo otišli na natjecanje u Bobovec, i tamo uz male promjene u ekipi ostvarili opet vrlo dobro vrijeme (34.70 sec), i s tim vremenom zauzeli odlično 3.mjesto......iza Bijele Gorice i Otoka (čestitke dečkima)!

Photobucket


.......................................................................................................................

U međuvremenu su naše "curke" bile na natjecanju kod naših prijatelja u Laktecu,,,,,,,,ostvarile su odlično vrijeme (44.00 sec) i zauzele 1.mjesto!!!

Photobucket


........BRAVO CURE!!!

Photobucket

........eto, to bi bilo to.........sad nam opet slijedi vikend prenatrpan natjecanjima....čujemo se uskoro sa novim informacijama iz JOHOVCA!!!


Post je objavljen 18.06.2010. u 09:47 sati.