Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marinjurjevic

Marketing

ŠEKS NA EKS !

U nekim zemljama čovjek postane punoljetan tek kada navrši dvadesetijednu godinu.

Tako je izgleda i s HDZ - om.

Što se toga tiče, reklo bi se kako je riječ o nekoj suvremenoj, modernoj organizaciji. Barem na prvi pogled...

I, evo, baš danas HDZ je u svojoj "slavnoj baraci" proslavio dvadeset i prvu obljetnicu svoje osnivačke skupštine. I naravno, to je bila jedinstvena prilika da prvi ešalon današnjeg hadezeovog političkog establišmenta pokaže svu svoju "zrelost" i "političku punoljetnost".

I nisu razočarali. Pokazali su nam zaista "tko su i što su" !

Politička stranka koja nije napravila "ni makac" od onog "ranog HDZ-a" kada je svu svoju političku filozofiju uspio sažeti u Tuđmanove misaone sklopove o opoziciji kao "stoci sitnog zuba", o "crvenim, žutim i zelenim vragovima"....o slugama "vanjskih gospodara" kojima se opozicija, po samoj logici svog postojanja i oponiranja - prodala za "judine škude".

Danas se pokazalo da je HDZ još prije 21 godinu bio "politički punoljetan" jer se za ovih dvadeset godina u njegovoj retorici (kao izrazu njegove političke prakse) ništa nije promijenilo "ni za jotu". Njegova bit očito je ostala ista !

To je lapidarno izrazio Vladimir Šeks svojom konstatacijom o mračnim snagama koje su se "udružile u zlotvorni poduhvat" protiv HDZ - a.

A tko su te "snage zla" ?

Odgovor je jasan ali i stravičan: "Udružili su se pseudo i kvaziljevičari s dijelom medijske klike koja radi za tuđe interese, sluge tuđih gospodara."

Je li ovo pozvan na Sveti Rat protiv političkih vještica ?

I gdje su se utaborile "sile zla" ?

Očito nisu u pljačkaškom i tajkuniziranom dijelu probranih "odličnika" koji su upropastili i opelješili društveno bogatstvo nego, naravno - u medijima koji o takvima pišu umjesto da pišu onako "kako bi trebali pisati" - i svakako, među onima koji misle svojom glavom a ne onako "kako bi trebali misliti"....Među "pseudo i kvaziljevičarima". Valjda za razliku od "pravih desničara".

Zaista proeuropske, tolerantne, demokratske i civilizacijski izbalansirane HDZ - ove rođendanske poruke.

I sve to tek tako - bez da se trepne okom !

Zato, oprez ! Maske su spale : "Bauk teorije zavjere i urote ponovo jaše Hrvatskom !".





Post je objavljen 17.06.2010. u 22:51 sati.