Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

Istinski potresuje Neverinovblog i brojni komentari na jednu od najsvirepijih drustvenih katastrofa koja svakodnevno metastazira brzinom na kvadrat diljem Globusa.
Hrvatska nije izolovan slucaj koliko, mozda, tipican primjer odgovornih kontradikcija za postojece stanje.
Hrvatska je pocetkom devedesetih dala svoj 94% glas za moguce ujedinjenje sa ostalim jugoslovenskim republikama, ali nije ucinila nista da jedan dolazeci Neron, svojim manijackim hirom, potpali to cjelokupno javno mjenje.
Desetak godina kasnije slijedi repriza na istu temu koju uprilicuje HTV u razgovoru sa Milanom Kangrgom. Pri kraju sabiru se glasovi publike koji idu u 93% prilog za jedno socijalisticko opredeljenje. Tko jos moze potvrditi onaj zanosni Milanov uzvik :“ Bit ce nesto od nas!“, da bi ne dugo iza toga usljedilo Milanovo pismo kojim se doslovno upitno predbacuje: „ Severino,nadji mi bar jednog radnika danas u ovoj zemlji koji je jos uvijek opredjelen za socijalizam!“, opravdavajuci time notornu eliminaciju rijeci radnicka iz Socijalisticke radnicke partije Hr.i samovolju njenog uzeg rukovodstva prekrstanja te stranke u novog beskicmenjaka zvanog Socijalisticka partija Hr.i sa poznatim ishodom na dva identicna „ljevicarska“ raspadajuca drustvena debila.
Bernardic uzvikuje: „Sada kad sam sef…“, a Milanovic ga sljedi:.“Spreman sam preuzeti vlast! Novi Hitleri i Staljini proviruju iz svih drustvenih coskova iscekujuci svoj trenutak
Dok se pokrece inicijativa osnutka Udruge Jedinstvenog Politickog Sindikata Zemlje koji bi konacno prisao okupljanju svih struka i profesija, uposlenih i nezaposlenih, musko i zenskog, studenata i umirovljenika , sa svrhom konacnog preuzimanja vlastite sudbine u ruke cjelokupnog stanovnistva, gdje ste mi dragi Neverin i toliki vrijedni komentatori. Ni jedno“A“, ni jedan upit, ni jedan prijedlog, ni jedan savjet, ni jedno misljenje!!!
Zemljom tek svakodnevno metastazira brzinom na kvadrat nezaustavljivo drustveno zlo, do sada nevidjenih razmjera, bez da se svi pitamo: u kojoj smo mjeri, svjesno ili nesvjesno njegovi ucesnici.


15.06.2010. (11:32) -.



Post je objavljen 15.06.2010. u 12:01 sati.