Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Maribor

Naši mališani dostojno su nas u nedjelju predstavljali u Mariboru. Nakon dvije neriješene utakmice (0:0) iduće dvije su pobijedili 8:0 (Benković×4, Bosiljevac×2, Poštolka, Srpak) i 1:0 (Crnić). Četvrtfinale im je za protivnika donijelo momčad Lučkog koju su svladali uspješnijim izvođenjem penala. I iduće dvije utakmice završile su bez golova, pa se je pobjednik trebao dokazati udarcima sa bijele točke. U polufinalu smo izgubili od domaćina, a za treće mjesto također od jedne slovenske momčadi. Pobjednik turnira bila je ekipa iz Austrije, a titulu najboljeg golmana ponio je naš P. Rukavina budući da nije primio niti jedan gol iz igre. Mislim da su klinci odlično prošli ovo vatreno krštenje kada su u pitanju odlasci na vanjske turnire, a i roditeljima je vjerujem ovo druženje sasvim odgovaralo. Slike pogledajte pod „aktualno“.

Objavljen je raspored za turnir na Trešnjevci (vidi „natjecanja“). Moram to malo prokomentirati. Naši limači su u skupini sa Omladincem iz Vranjica, Kustošijom i Lokomotivom. U petak su (jedino) nam(a) na rasporedu dvije utakmice i to prva već u 16,40. Pa i nije baš spretno i korektno odabran termin obzirom da se ipak radi o radnom danu i pretposljednjem tjednu škole prepunom obveza. Ipak, igra se na velikom terenu i potrebno je više igrača nego obično, a ovakvim rasporedom (prva utakmica turnira počinje već u 15 sati) će se mnogi klubovi, vjerujem, naći u problemima. Svakome bi sigurno više odgovarao termin od 19 sati. A da ne spominjem da Dubravaši nakon svih obveza i napora toga dana u 20 sati trebaju odigrati još jednu utakmicu protiv nosioca skupine. Nemojte me krivo shvatiti, ali ovo govorim sada da kasnije ne bi zvučalo kao neki alibi za nešto.
Danas se popodne na Peščenici igraju odgođene utakmice 21. kola limača HAŠK-a i Dubrave. Opet će trebati izaći iz škole koji sat ranije i to me stvarno ne veseli. Zbilja bi trebalo malo više voditi računa o ovim stvarima.

Post je objavljen 08.06.2010. u 10:05 sati.