Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Najave turnira

Već u nedjelju, odmah po završetku prvenstva, mali zagići putuju u Maribor na turniru u organizaciji NK Železničara, gdje će osim klubova iz Slovenije, nastupiti i naši sporotski prijatelji iz NK Lučkog i Trešnjevke.
Svoj prvi službeni nastup na velikom terenu idući vikend imat će limači 99., koji će sudjelovati na tradicionalnom turniru NK Trešnjevke za starije limače od 11. do 13.6.
U sklopu Dana Dubrave, naš klub organizirat će dva nogometna turnira i to jedan za učenike 2. i 3. razreda osnovnih škola Dubrave, a drugi za stariju vrtičku djecu. Školarci će se natjecati po grupama u subotu 12.6. dok će završnicu turnira igrati tjedan dana kasnije također u subotu u popodnevnim satima. Na turniru sudjeluju slijedeće OŠ: Čučerje, A.B. Šimić, A. Starčević, Granešina, I. Mažuranić, A. Mihanović, Vukomerec, Retkovec, M.J. Zagorka, Žuti brijeg, M. Lovrak i V. Novak. Četiri najbolje škole 19.6. odmjerit će snage u polufinalnim i finalnim utakmicama. Istoga dana u jutarnjim satima na terenu ŠRC Grana-Klaka susrest će se klinci dubravačkh dječjih vrtića. Želimo im svima puno zabave na Klaki i očekujemo da nam se pridruže u našem klubu i nakon turnira.

Post je objavljen 03.06.2010. u 17:31 sati.