Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jadran-lp

Marketing

Stipe Nikolac novo ime u Jadranu LP

U prvenstvu trečeligaškog juga koje je iza nas bljesnula je novo ime na pločanskom nogometnom terenu.

Mladi, ambiciozni, nadareni Stipe Nikolac, po prirodi šutljiv i ozbiljan, na terenu brz, okretan, nepredvidiv i discipliniran. Rođen je 8. ožujka 1992. godine krenuo je vrlo mlad za nogometnom loptom kao i svi drugi koje je privukla sporedna stvar na svijetu, prošao je sve uzrasne kategorije Jadrana LP i standardni je junior.

Tijekom proteklog prvenstva profesor Siniša Spremo povremeno je u prvom dijelu prvenstva ukazivao povjerenje u seniorima pa je tako u 17. kola, 14 puta se našao u zapisniku među 18 odabranih, 3 puta je ušao u igru tijekom utakmice, a 3 puta je bio među prvih 11 igrača.

U proljetnom dijelu prvenstva od 17. kola 16 puta je bio u zapisniku, od toga je 15 puta bio među prvih 11 igrača koji u započeli utakmicu. Igra na mjestu prednjeg veznog i vrlo zahvalan igrač te omiljen među suigračima. Postigao je 1 pogodak i požutio 2 puta. Poslije Zorana Karamatića, Frane Jerkovića u sfere pločanskog sporta na velika vrata ulazi Stipe Nikolac pred kojim je vjerujemo velika i bogata sportska karijera...





Post je objavljen 02.06.2010. u 10:05 sati.