Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zrkljubuski1956

Marketing

PORAZ LJUBUŠKOG U FINALU KUPA NAKON PRODUŽETAKA

Borac je slavio u finalu Kup-a BiH nad igračicama Ljubuškog nakon produžetaka sretnu i spretnu pobjedu, a našim rukometašicama sve čestitke za prikazanu igru i u ovoj finalnoj utakmici.

Image and video hosting by TinyPic

Inače, samu utakmicu Borac je dobro otvorio i poveo 3:1, ali naše rukometašice su se brzo pribrale i do kraja poluvremena ostvarile prednost od 17:12. Ljubušanke su dobro otvorile drugo poluvrijeme i povele sa visokih 19:13. Tada kao da su pomislile da je utakmica gotova, te su se opustile i to naručito u fazi obrane koju su do tada odigrale izvrsno, a gošćama omogućile da se postepeno primaknu i u 48 minuti susreta dovedu utakmicu u neriješen ishod koji je ostao i na kraju regularnog tijeka utakmice.
Nakon toga se pristupilo produžecima i nakon prva dva produžetka posljedak je bio neodlučen, pa se pristupilo nastavku igre sa još dva produžetka koje su gošće sretnijom i spretnijom igrom riješile u svoju korist i ponovno slavile u Kup-u BiH.

Image and video hosting by TinyPic

Našim rukometašicama ostaje žal za propuštenima iako su na terenu pogotovo u prvom dijelu izgledale mnogo kompaktnije od banjalučanki na kraju su športski morale stisnuti ruku mnogo iskusnijim igračicama Borca.

Kup BiH, finale:

ŽRK Ljubuški - ŽRK Borac 27:27 (Produžeci - 32:32, Dodatni produžeci - 36:37)


Post je objavljen 29.05.2010. u 17:44 sati.