Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

DRŽAVNE PRVAKINJE NA SVEČANOM PRIJEMU U OPĆINI JOSIPDOL

JOSIPDOL

U utorak 25.05.2010. godine u 13:30 načelnik Zlatko Mihaljević i njegov zamjenik Nikica Jagnjić ugostili su državne prvakinje, članice ženske ekipe vatrogasne mladeži DVD-a Josipdol. Načelnik je djevojčicama još jedanput čestitao na osvojenom odličju i poželio uspjeha u narednim natjecanjima, a posebno u pripremi za odlazak na europsko prvenstvo iduće godine u Sloveniju.

Image and video hosting by TinyPic

Općina Josipdol apelira na sve počevši od VZ grada Ogulina, županijske vatrogasne zajednice i same Karlovačke Županije tj. župana da se pomogne oko priprema ili oko kompletnog opremanja ženske ekipe mladeži DVD-a Josipdol da bi na čim bolji i reprezentativniji način promovirale našu državu, županiju, županijske i gradske vatrogasne zajednice te samu Općinu Josipdol i svoj matični DVD, a na njima ostaje da svojim aktivnostima te uzornim i ozbiljnim pristupom pokušaju osvojiti i europsko odličje.

Svim tim aktivnostima pokazati će se da 100 i više godišnja tradicija vatrogastva na području naše Općine daje svoje vrhunske rezultate. Na primanju članica ženske ekipe DVD-a Josipdol nazočili su i njihov predsjednik i zapovijednik. U prigodi prijama kod načelnika Općine Josipdol sve članice ekipe koje su sudjelovale na natjecanju i osvajanju državnog odličja dobile su od načelnika prigodne poklone u znak sjećanja na osvojeno prvo mjesto.
općina josipdol



Post je objavljen 29.05.2010. u 06:59 sati.