Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojaizbicamala

Marketing

e pa kad mene pjesma oduševi, onda me oduševi fest!!!!!!!!!!

aaaaaaaah predobra je!!!! izašao novi Elemental, jel! <3
e sad, ovi koji me redovno čitaju bez problema mogu skužit da oni govore tu ovo sve što ja mislim i kak se osjećam! :) <3
pa uživajte...



Elemental - Danas ću ipak

treba mi nešto da gurne me, da nađem motivaciju. da izađem iz tupila da prekinem stagnaciju. jer vidim to po sebi da se gubim i posustajem. skupilo se previše toga u čemu ODUSTAJEM. nema rezultata pa me ništa ni ne gura. više teško nađem nešto što me istinski pofura, da me pukne, da sam nabrijan, da izbacim iz sebe sve. dnevna me rutina samo spušta, samo gazi me. Dani su mi isti, sve se počelo ponavljat kao veš mašina vrtim i trudim se sve obavljat. Bez emocija, razmišljanja, ko robot sam programiran. drugi vide osmjeh al iznutra sam ukomiran.

ali danas to ću prekinit, neću si to dozvolit. jedan život, jedna šansa, jedna prilika za bolje. moram sam pokrenit stvari, sam si, znam, sam si kriv. DRZNUT SE , DOKAZAT SEBI DA SAM JOŠ ŽIV! ustat ću, nasmijat se, al istinski - za sebe, dignut srednji prst za tupilo, rutine i probleme. RADIT ĆU ŠTO VOLIM PA ĆU VOLJET NOVI DAN, sanjat ću da sretan sam i živjet ću svoj san!!



danas ću ipak ustati iz kreveta
kud god da puklo, što god da me dočeka
danas ću ustat, dočekat večer
kud god da puklo, neće bit gore neg jučer!



halo doktore, doktore, upomoć, tako sam lijena. u jezeru dilema tražim rješenje problema. na post-it naljepnice pišem životni zadatak, pišem za-i-protiv liste da se provučem mukte. šutke buljim dok me futraju s jednim dok drugi ustaju. jedem čim me šopaju, pa neka me potkopaju! čuj, čuj, nešto puca - meni puca film - svijet se ruši oko mene, ne, ja nemam ništa s tim! imam zadnji atom snage, na što da ga utroišm? jadat mi se neda, samoj sebi da se ogadim. lutam u bazenu našeg mediokriteta našeg , nek talasa i baš je lijepo utopit se usred mase!

halo, dal me netko čuje?

Bože, što mi se dogodilo - iznutra umirem. ko to gleda iz ogledala smiren ko praksiten? godine ti nose mudrost, al te okuju u lance - trgam ih sa sebe, želim osjetiti žmarce! skidam kožu, dižem sidro, pa se dižem iz pepela, trgam se iz mreže koju sam si sama isplela. upala sam se još jednom , da osjetim bol, nek zatalasa masa - car je gol.




danas ću ipak ustati iz kreveta
kud god da puklo, što god da me dočeka
danas ću ustat, dočekat večer
kud god da puklo, neće bit gore neg jučer!


halo, dal me netko čuje???

Elemental - Danas ću ipak

Post je objavljen 20.05.2010. u 23:39 sati.