Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zdenkaandrijic

Marketing

Reklama











Mladi par u automobilu, zaustavljaju se, on diže haubu motora, dimi. Ona vadi mobitel, koga zoveš, pita on. HAK, odgovara ona. Ali, nismo učlanjeni. Jesmo, dragi, veselo će ona. I onda, reklamira karticu koja donosi besplatno učlanjenje. Javit ću im da smo u Senju, kaže ona i utipkava broj. Sinju, ispravlja je on kolutajući očima. Ona se dalje smješi, pa govoreći u mobitel kaže, tu smo pored Slunja!

Ženska glupost odavno je dobro izreklamirana. Uostalom, to same sebi radimo. Nemamo smisla za orijentaciju, ne znamo zemljopis, nepraktične smo itd. itd. Tako nas uvjeravaju oni koji se neprekidno gube u ovom malom svemiru jer im je ispod časti tražiti pomoć od slučajnih prolaznika, oni koji od nas prepisuju na raznoraznim ispitima, pa čak i iz zemljopisa, oni koji se ljute što očekujemo od njih da nešto učine po stanu, jer čemu, zaboga, služe vodoinstalateri i električari i svi oni drugi praktičari koji nisu bili toliko pametni pa su umjesto fakulteta i mlaćenja prazne slame završili zanate i sada mlate lovu.

Da, Senj, Sinj, Slunj, kartica, motor koji dimi. Zašto si s njom, budalo, govorim glasno pa gasim tv.

A možda bi se i mnoge žene trebale zapitati zašto su s onim s kojim jesu. Kažu da nije ljubav ako boli. Slažem se. Ali, još mi se pouzdanijim čini da nema ljubavi ako vas onaj drugi ili ona druga - potcjenjuju.

Što čekate? Da zadimi u motoru?


Post je objavljen 14.05.2010. u 12:17 sati.