Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obnevidjelicuvar

Marketing

Nekoliko kratkih crtica

Prije svega isprike...što zbog gramatike (nema više rvackog worda) što zbog sadržaja (ne čitaj ako ti smeta)...sve je ovo samo zajebancija i neke gluposti koje su mi padale na pamet dok sam trebao učiti sretan



Žene...ljepši, nježniji spol. Nekoć u povijesti poznate kao i univerzalni kućanski aparat, no nakon emancipacije početkom 20-og stoljeća to se smatra zaostalim i primitivnim mišljenjem koje autor teksta ni u kojem pogledu ne podržava. Obično ih zamišljamo u nezgodnim situacijama sa njihovim prijateljicama pri čemu pokazuju afekciju tučom jastucima samo u donjem rublju što inače vodi maženju i žestokom lezbijskom seksu. U stvarnom životu, poprilično umiljate jedinke u mladim danima koje sa godinama pokazuju tendenciju pretvaranja u krvožedne strojeve za upozoravanje koji će nebrojeno puta napomenuti da obučeš potkošulju i ne stojiš na propuhu, ali unatoć tome znaju kuhati. Kroz cijelo vrijeme zrelog i aktivnog života pokazuju sklonost ka obilnom trošenju financijskih sredstava i zanovijetanju. Posljednjih desetljeće ubrzanim tempom razvijaju afinitet prema alkoholu i slobodnijem druženju sa muškim jedinkama (obrađeni dolje u tekstu).Unatoć svemu neizostavan i nazmjenjiv dio života većine muškaraca. Ne možeš s njima...više onaniraš bez njih...

Onanija... masturbacija, drkanje, šamaranje majmuna, glađenje palice,šetanje kožice...onanija je ipak milozvučnija. Savršeni naziv za milenijsku okupaciju muškog dijela ljudske populacije. Može se reći svašta na ovu temu , ali činjenica je da nema ptice do prasice i cure do desanke (ili ljevanke za one izrode koji to rade naopako). Nikada ne razočaruje, nikada ne prigovara, zahtijeva minimalno održavanje , a uvijek daje maksimum. Još od vremena Onanova i prosipanja sjemena njegova po svetoj zemlji, mnogom mladiću se uz sjetni pogled u daljinu i suzu u oku, potomstvo procijedilo kroz šaku. Savršena, jefitna, narodna zabava i privremena zamjena ili dopuna seksualnom životu.

Muškarci...instinktom gonjeni, neprofinjeni, dlakavi stvorovi koji će za nešto drugo dlakavo rado položiti život i svu svoju imovinu. Obićno se uspoređuju sa raznim domaćim životinjama, prvenstveno svinjama najčešće zbog indiferentnog stava prema ozbiljnim problemima, seksističkim izljevima i uživanju u vlastitim tjelesnim funkcijama. Podložni obilnim konzumacijama alkoholnih i mesnih prerađevina kada pokazuju tendenciju prema verbalnim raspravama o raznovrsnim temema koje obično završavaju na pokušajima nametanja vlastitog mišljenja ili agresivnom udaranju o prsa uz razbacivanje lokalnog raslinja. Svaki rasni primjerak muškog roda samim činom rađanja automatski postaje stručnjak za lokalno alkoholno piće, politiku i sport.

Vukojebina...dugo nespomenuta, ali nikada zaboravljena. Pripizdina, prčija, zapizdina, nedođija, mjesto gdje je bog rekao laku noć pa 10 kilometara iza toga...sve to lijepo zvuči ali ni jedna nije tako mila ušima Gospodara Majmuna poput vukojebine. Sama riječ odiše mirisom šume i vučjih izlučevina, poput niti jedne druge ne opisuje skrivene zakutke gdje samo najhrabriji kroče da se suoče sa drevnim mjestima ispunjenim strahovima i divljim zvijerimaGdje zmajevi i dalje prče princeze a divlje svinje podčinjuju slučajne prolaznike svojoj volji. . Najbolje mjesto za karbonizaciju mesa i povezivanje sa drevnim precima muškog roda (naravno uz što više mogućih modernih pomagala i neizostavne komade haldnog čelika).


Meso...svinjetina, prasetina,janjetina, jaretina, zečetina, piletina, puretina, srnetina, veprovina...koje god da bilo, kakvo god da bilo. U izvornom obliku ili prerađeno. Razlog više za život, sirovina snova, pokretačka snaga iza pijanca koji se nedjeljom ujutro dovlači do obiteljskog stola samo da u usta stavi komad mesa, da ga žvače , osjeti njegove sokove kako mu se cijede niz bradu (da i dalje se priča o mesu). Mljeveno ili u komadu, pečeno ili kuhano, sušeno ili marinirano, meso je uvijek bolje od mrkve. Svaka čast vegetarijancima i veganima, svaka im čast na odricanju i suzdržavanju, želji da spase život životinje, svojevoljno se ograđuju od primitvnog i brutalnog ubijanja u ime gastronomije i mirno u kutu grickaju celer. Nije da ih razumijem doduše, ali svaka im čast. Pa tko se nije duboko zagledao duboko u teleće oči i pomislio na gulaš.

Politika...kurva, drolja, natikača, kamenjarka, fanfara. Nije prostitucija najstarije zanimanje, doduše i dalje se vrtimo oko jebanja, ali u ovom slučaju vam uzimaju novac da bi vas jebali.
Većina ljudi gaji duboki prijazir prema politici i političarima. U društvu uživaju ugled praktikanata dendrofilije i crne magije, ali i dalje mlate paru na ljudskoj gluposti i idiotizmu. Čobani koji su naučili vladati ovcama igrajuči na bolje sutra i obično prazna obećanja, a ovce ko ovce ...šute i slušaju i tiho mrmljaju u bradu i ovi će nas jebat pored strmopizdine kao i prošli...mrmljaju ali i dalje okreću analni vjenčić prema suncu.

Kad smo već kod riječi analni vjenčić...čoko-oko, čajni kolutić, brown eye. Tabu tema, zabranjeno voće i najslađe voće za neke, a EXIT ONLY za druge. Sfinkter ili ti kružni mišić kojim vladamo našim izljevima i tjelesnim funkcijamaod najtišeg flatusa do eksplozivnog proljeva.


Kava...crna božica, pokretačka sila iza besanih noći, vječiti izvor inspriacije i kofeina. Konzumira se najbolje u turskom varijetetu mljevena, pomiješana sa kipućom vodom, ponovno prokuhana i ostavljena kratko vrijeme da se talog spusti. Ne preporuča se konzumacija u obilnim količinama u kombinaciji sa energetskim pićima, srčanim bolesnicima, osobama koje imaju problema sa jetrom i bubrezima, epileptičarima i ljudima koji ne podnose gorko. Društevno je prihvatljivo piti ju uz dodatak raznovrsnih mliječnih proizvoda. U prekomjernim količinama može dovesti do nevoljne defekacije.

Verbalna defekacija...sve gore navedeno.

Pozdravi od Gospodara Majmuna
wavemah




Post je objavljen 12.05.2010. u 20:11 sati.