Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Slijedi ...

Odrađeno je pola druge polovice prvenstva i nije naodmet malo baciti oko na tablice.
Jedino što je neosporno u generaciji izlaznih limača je da je Dinamo osigurao naslov prvaka no kako sad izgleda u borbi za drugo i treće mjesto biti će gusto do samoga kraja. Trenutno su na te dvije pozicije Zagreb i Dragovoljac s istim brojem bodova, naši momci su im za petama s jednom pobjedom zaostatka, a na sredini tablice gužvaju se čak četiri momčadi koje teoretski mogu svima pomrsiti račune. Prema sadašnjim plasmanima Dubravu još očekuju tri teške i dvije jako teške utakmice pa se nadamo da će ih forma u kojoj se nalaze pratiti još barem mjesec dana.
Kod mlađih limača Dinamu još fali bod za siguran naslov, a razmak između ostalih ekipa je toliko mali da je sve otvoreno. Dubrava se trenutno nalazi na sedmoj poziciji, a čekaju je još tri utakmice sa slabije plasiranim momčadima i posljednja najteža sa trećim Dragovoljcem.
Ponikve i dalje uspješno predvode kolonu zagića iako im Dinamovci i dalje pušu za vrat. Nešto dalje od ove dvije ekipe slijedi čak osam klubova u šest bodova razmaka koje će prema svemu sudeći voditi bitku za treće mjesto. Dubrava se nalazi na desetoj poziciji s jednakim brojem bodova kao i Dragovoljac, a od predstojećih protivnika u jesenskom dijelu bodove je osvojila samo na Trnju.
Mali zagići u prizemlju tablice čekaju okršaje sa četiri slijedeća protivnika. Teoretski se mogu pomaknuti koji kat više, ali za to će im trebati još koji bod osim ova tri do sada osvojena u proljetnom poluvremenu prvenstva. Inače Dinamo je i u ovoj generaciji najuvjerljivija ekipa, a za drugo i treće mjesto šanse ima čak pet momčadi gornjeg doma tablice.

Sutra dočekujemo Trnjane, čini mi se opet po izmijenjenom rasporedu. U kategoriji zagića Trnje je dosta bolje plasirano od Dubrave dok se kod limača nalazi tek stepenicu niže. No hrabrost i odlučnost zajedno sa sportskom srećom mogu čuda. Stoga ih dočekajmo sportski korektno, ali i sačuvajmo što više bodova na Klaki.

Post je objavljen 07.05.2010. u 10:16 sati.