Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

NK Strijelac - NK Voloder : 3 - 1

U nedjelju 2.5.2010. odigrano je 17. kolo 3. ŽNL. U goste nam je došao NK Voloder, to je ujedno bio i derbi 17. kola. Vrijeme je bilo idealno, teren također. Skupilo se oko 300 injak gledatelja koji su svjedočili zanimljivoj i napetoj utakmici, kao što i priliči derbi utakmici.

Početak utakmice obilježila je igra na sredini terena, uz blagu dominaciju gostiju bez pravih prilika. Gosti su svoje prilike uglavnom tražili iz prekida i dugih lopti na njihove napadače. Mi smo pokušavali doći do gola što brže i direktnije, tako smo u 15min zaradili slobodnjak na nekih 25 m. Madunić uzima loptu i odličnim udarcem preko živog zida pogađa mrežu i to je naše vodstvo. Nakon toga gosti još više stišću i sve jače napadaju i tako nakon jednog kornera gostujući igrač ostaje sam na drugoj vratnici i glavom pogađa za izjednačenje 1 : 1. Nakon toga opet igra na sredini terena, nakon par pasova na sredini Sabljov izbacuje Spasojevića koji prolazi uz rub šesnaesterca,daje povratnu loptu na 10ak metara na koju natrčava Perinović i postiže pogodak i dovodi nas u vodstvo 2 : 1.

Drugo poluvrijeme gosti imaju inicijativu i napadaju, no bez pravih pokušaja iz igre,najveća opasnost za naš gol su bili korneri i prekidi. Igra u drugom poluvremenu je bila grublja i osjećala se napetost i jedne i druge ekipe. No na našu sreću jedno proigravanje na stranu prima Spasojević, oslobađa se svog čuvara i odličnim udarcem sa 17 m pogađa mrežu i dovodi nas u vodstvo 3 : 1. Nakon toga gosti se potpuno otvaraju i napadaju, no bez ikakvog učinka. Mi smo mogli još povećati vodstvo iz par kontri no izostala je mirnoća u završnici.

Dojam cjele utakmice je takav da je pobjedila ekipa koja je to više htjela i koja je uložila više truda.

Sastav : Sabljov M., Kranjčec, Blažeković, Kuna, Baković, Poljak I., Sabljov V.,Ćosić, Madunić, Perinović, Spasojević

Zamjene : Gojani, Gluščić, Mikulić, Poljak D., Dorić


Rezultati svih utakmica:
1. DINAMO (J) - DINAMO (KT) 1 : 1
2. MATIJA GUBEC - BRINJANI 1 : 1
3. MOSLAVINA (DG) - NAFTAPLIN 3 : 4
4. GARIĆ - JELENGRAD 4 : 1
5. STRIJELAC - VOLODER 3 : 1
6. SLOGA ( P ) - SELIŠTE 8 : 1

Tablia:
1. STRIJELAC 43
2. VOLODER 41
3. GARIĆ 29
4. MATIJA GUBEC 28
5. SLOGA ( P ) 28
6. BRINJANI 25
7. MOSLAVINA (DG) 24
8. NAFTAPLIN 21
9. JELENGRAD 19
10. DINAMO (KT) 19
11. SELIŠTE 7
12. DINAMO (J) 3


Post je objavljen 03.05.2010. u 21:40 sati.