Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Provedbeni izborni stožer ŽO HDZ BiH Središnje Bosne posjetio Uskoplje

Izbori dolaze...


27. travnja 2010. godine Provedbeni izborni stožer ŽO HDZ BIH Središnje Bosne imao je radni posjet OO HDZ BIH Uskoplje.
Predsjednik ŽO HDZ BIH ŽSB Nikola Lovrinović, ujedno i predsjednik Provedbenog izbornog stožera nazočne je upoznao sa ciljevima Županijskog odbora za opće izbore 2010. godine i Izbornim programom i planom izbornih aktivnosti ŽO HDZ BIH Županije središnja Bosna.
Predsjednik OO HDZ BIH Uskoplje Zrinko Tokić predstavio je plan aktivnosti općinske organizacije HDZ BIH Uskoplje te ukazao na potrebu realizacije prioritenih projekata u općini Gornji Vakuf-Uskoplje, a posebice projekte asfaltiranja regionalne ceste Gornji Vakuf-Uskoplje – Pavlovica - Novi Travnik i stavljanje u funkciju druge lokacije Doma zdravlja, te ostalih infrastrukturnih projekata.
Provedbeni izborni stožer posjetio je Župu Uznesenja B.D. Marije kojom prigodom je župnik fra. Krešimir Vukadin članove Provedbenog izbornog stožera upoznao sa aktivnostima na restauraciji i obnovi župne Crkve te potrebe saniranja filijalne Crkve u Voljicu. Tom prigodom izrazio je zadovoljstvo posjetom i očekivanja odgovornog pristupa u obnašanju izabranih dužnosti.
Predsjednik provedbenog izbornog stožera Nikola Lovrinović sa dužnosnicima HDZ BIH općinske i županijske razine posjetio je obitelj Bonić u naselju Ždrimci, koja je stalni korisnik i u stanju je socijalne potrebe. Uručivanjem simboličnog dara predsjednik Lovrinović iskazao je potporu uvođenju u prava i trajnog rješavanja skrbi za obitelj Bonić koja se unatoč svih teškoća zna nositi sa teškim životnim problemima.
Radni posjet Provedbenog izbornog stožera općinskoj organizaciji HDZ BIH Uskoplje završio je polaganjem vijenca na središnje spomen obilježje hrvatskim braniteljima.
(hdzbih.org /uskoplje.blog.hr)

Post je objavljen 01.05.2010. u 22:30 sati.