Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vistica3

Marketing

Planiranje utrka

Zbrka u glavi... U zadnjih par mjeseci, a posebno u zadnjih par tjedana sam mali milijun puta promjenio plan utrka. Mislim da sam u zadnja dva tjedna svaki dan u glavi imao drugi plan.
U prvotnom planu, glavna utrka prvog dijela sezone je trebalo biti Europsko prvenstvo u Španjolskoj. Sve drugo je bilo podređeno toj utrci. Planirao sam još jednu dužu non-drafting utrku prije Europskog. Međutim, kad sam saznao da ću dobiti TT bicikl tek krajem 5. mjeseca odlučio sam se fokusirati na kraće utrke u prvom dijelu sezone. Mislio sam otići na olimpijski triatlon u Caldaro. Onda sam vidio da je idući dan sprint u Fumaneu, a ta dva mjesta su dosta blizu pa sam odlučio napraviti eksperiment sa 2 utrke u 2 dana (ako može Lovrec... :-)). Nakon što sam saznao da TK Zrinski ide organizirano u Fumane odustao sam od Caldara jer mi je ovo bila i financijski i logistički bolja opcija. Imao sam ideju otići i u Veneciju na krono sprint triatlon sa TT startom tjedan prije, ali od toga sam odustao iz financijskih razloga (na karti Italija izgleda bliže nego što u stvari je).
Prošli tjedan sam ponovno počeo razmišljati o nekoj dužoj utrci prije Španjolske. Challenge Kraichgau mi se činio kao dobra opcija jer bi imao 10-ak dana prilagodbe na TT bicikl, a utrka je vremenski dovoljno razmaknuta (3 tjedna) od Europskog. Međutim, onda sam saznao da je datum primopredaje bicikla pomaknut za još 2 tjedna. Prvo sam razmišljao da ipak odem tamo sa cestovnjakom, ali palo mi je na pamet da se tjedan prije održava half-Ironman u Beču što mi i po datumu i po udaljenosti više odgovara. Idući dan sam pomislio da je šteta što se nisam prijavio u Graz jer je to još bliže od Beča. Onda sam shvatio da se utrka u Grazu ne održava ovaj nego idući vikend. U roku par minuta sam bio prijavljen.
Uglavnom, idući tjedan otvaram triatlonsku sezonu utrkom u Grazu. Utrka je u formatu 2,2-80-20. Još nešto, utrka za koju se spremam cijelu godinu i oko koje vrtim sve druge planove je sad došla pod veliki upitnik.

Post je objavljen 02.05.2010. u 14:18 sati.