Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zrkljubuski1956

Marketing

PORAZ NA ILIDŽI, ILIDŽA:LJUBUŠKI 37:35 (14:14)

U utakmici XVIII kola Premijer lige za žene rukometašice Ilidže nanijele su novi poraz ekipi Ljubuškog u veoma tijesnoj i neizvijesnoj utakmici posljedkom 37:35. Naše rukometašice su odigrale solidnu partiju u prvih 30 minuta susreta gdje su stalno bile u minimalno vodstvu, ali su domaće na samom kraju poluvremena dohvatile priključak i na odmor se otišlo sa neriješenim ishodom. Ključ utakmice se desio na samom početku drugog poluvremena kada domaće prave seriju od 5:0 i do kraja utakmice održavaju razliku koju su ljubušanke pri kraju susreta ublažile.
Pozitivna stvar u ovom porazu je ta da su naše rukometašice u prvom dijelu sezone pobijedile Ilidžu sa 5 zgoditaka razlike i u slučaju istog broja bodova (što je najrealnija opcija) naše rukometašice će ipak na kraju biti bolje poredana na ljestvici od ekipe Ilidže. Za takva rasplet situacije potrebna im je pobjeda u idućem kolu protiv ekipe Mira, dok Ilidža ne smije pobijediti Borca u Banjaluci. Inače ovaj derbi susret su sudili suci sa drugostupanjske "B" liste Božić i Slipac iz Novog Travnika, a nadzornik utakmice je bio Suljević iz zbora sudaca sa Ilidže.

Strijelci za Ljubuški su bili: Maja Prusina 11, Andrea Prusina 6, Ristić 4, Mistrić 8, Knezović 5 i Tolić 1. Solidno je branila Jelčić u prvom dijelu, dok je u drugom dijelu bila nešto lošija.

Image and video hosting by TinyPic
Maja Prusina odigrala kapetanski uz 11 zgoditaka u susretu sa Ilidžom

Post je objavljen 30.04.2010. u 19:43 sati.