Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

16. kolo - Dubrava-Trešnjevka

Još jednom su limači 99. pobijedili trešnjevčane, no nipošto ne lako i jednostavno. Apsolutna dominacija u prvom dijelu dovela ih je do vodstva od 2:0 golovima Čibarića i Galića. Ali pred sam kraj poluvremena Trešnjevka se budi i u 2 minute postiže 2 gola te vraća utakmicu na početak. Drugo poluvrijeme obilježila je nervoza i napetost zbog loših sudačkih procjena. Ipak Dubrava i ovoga puta ima više izglednih prilika i na samom kraju pogotkom Galića ljubičasti zasluženo slave.
Mali limači jučer nisu bili u svom najboljem izdanju pa su gosti kući ponijeli sva 3 boda zahvaljujući jednom ali vrijednom zgoditku.
Zagići 01 dobro su ušli u utakmicu, pogotkom Bogojovskog vrlo brzo poveli, ali do kraja je Trešnjevka postigla 3 gola i zaključila utakmicu u svoju korist.
Kod malih zagića već mnogo puta viđeni scenarij. Dobro otvaranje i pritisak prema golu protivnika, ali lopta ipak završava u našoj mreži naravno iz kornera. U nastavku igraonicom "svi igraju sve" dolazimo do konačnih 0:5. Teško će se ovako sa dna tablice.

Post je objavljen 25.04.2010. u 08:50 sati.