Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/amorfia

Marketing

Napokon i stranica

Prije godinu dana sam samo sanjarila o tome, krajem prošle godine je krenula realizacija sa privremenim dizajnom, a sada je tu novi i profesionalniji dizajn.
Dugo sam vremena mislila kako mi je blog s nakitom dovoljan, no prva ozbiljna izložba (Leptiri za leptire, 12. mj 2009.) je bila znak da je vrijeme za web stranicu.
Nova stranica, nove vizitke, stara ja... Promijenio se jedino način na koji ljudi sada gledaju na moj rad, moram priznati da me ozbiljnije shvaćaju i mnogi misle da mi je to posao, a ne samo hobi kojim se bavim u ono nešto slobodnog vremena koje uhvatim, najčešće žrtvujući san pa često na posao hodam spavajući zubo
Maštam o tome da ću jednog dana imati mogućnost otvoriti obrt, živjeti od svojeg hobija i spojiti ugodno s korisnim. Maštam o tome da će se neke regule urediti na način da i obični smrtnici smiju legalno prodavati radove od plemenitih metala koje su sami izradili (ako pogledate na etsy-u, večina cura radi nakit isključivo od srebra, neke čak i od zlata i najnormalnije ga prodaju). Istina, tko mi kriv što sa 14 nisam znala da bi mi zlatarski zanat bio puno korisniji od gimnazije bang
Može li mi netko objasniti koje je tu fora osim u čistom protekcionizmu?
Da se vratim na temu zubo stranica je gotova, još mi ostaje samo do kraja napuniti galeriju, za što mi treba dosta vremena jer sve slike nanovo uređujem i dodajem im jedinstveni potpis, te sve opise prevodim na engleski (Amorfia internationale rofl ) pošto je stranica dvojezična. Nadam se da ću do kraja idučeg tjedna biti gotova.
Bacite pogled, komentirajte... kritike, prijedlozi i pohvale su dobrodošli wink

~Amorfia unikatni nakit~






Post je objavljen 21.04.2010. u 14:11 sati.