Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

15. kolo - Lokomotiva-Dubrava

Sa sunčane Kajzerice naši su dečki u subotu odnijeli 7 bodova.
Najmanji Dubravaši su u prvom poluvremenu iznenadili domaćine postigavši čak dva zgoditka (Poštolka×2), no od prve minute nastavka Lokosi su krenuli mnogo agresivnije i izjednačili rezultat na konačnih 2:2. Ovaj derbi začelja zbog podjele bodova nije niti jednoj ekipi donio pomak prema gore na tablici. Od ostalih rezultata ovoga kola treba spomenuti visoku pobjedu HAŠK-a protiv Španskog u drugog derbiju začelja i pobjedu odlične Trešnjevke nad drugoplasiranim Sesvećanima koja ih je lansirala na treću poziciju.
Limači su svojim navijačima priredili jednu lijepu nogometnu predstavu. Čak tri puta golman Lokomotive bio je nemoćan pred udarcima Galića, Čibarića i Prenkpalaja. Utakmica je završila 1:3, a novi bodovi ljubičaste su pomakli sa 7. na 5. mjesto tablice. Dinamo je očekivano golijadom svladao Ponikve, Zagreb je na knap pobijedio Dragovoljac, Trešnjevka Sesvete, a Špansko i HAŠK su podijeli bodove. Jedino iznenađenje i to veliko dogodilo se na Trnju gdje je petoplasirani domaćin pokleknuo pred posljednjom Kustošijom.
Zagići 01. također su svladali Lokomotivu rezultatom 1:2. Na žalost ne znamo strijelce za Dubravu, ali znamo da su utakmice odigrane u skladu s plasmanima tako da nije bilo gotovo nikakvih pomicanja na tablici, osim zamjene na posljednja dva mjesta. Čak je i derbi kola između prvih Ponikvi i drugog Dinama završio remijem.
Mlađi limači Dubrave izgubili su od domaće Lokomotive 3:0 koja je očito ipak ne bez razloga na drugom mjestu ove lige. Na tablici su se naši spustili za jedno mjesto zahvaljujući pobjedi Trešnjevke nad Sesvetama.
Naknadno saznajemo da su golove za 2001. godište postigli Lopar i Dauti.





Post je objavljen 19.04.2010. u 11:07 sati.