Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lajavakuja

Marketing

RAVNO U GUZU

Crventorbica je pomalo počela kreirati naš svijet. Doduše sve manji i manji, jer uz njenu pomoć i pomoć njene sad sve očitije gluposti i egotripičnosti od svijeta a i od zemlje bit će sreće ako ostanu samo inicijali. Nego, Crventorbica je cenzurirala reklamni spot pod idiotskim sloganom "Tako lijepa tako naša". Isuse Bože i Bože Isuse. Opet ja bute rekli. Prvo, od suseda sam čula nekaj jako grdega kaj se tiče guzice i zakaj je ona zaprav maknuta. Ono da to opće nema veze s feminizmom ili zaštitom ženskih guza. No, ne bum o tome da me ne privedu, jer imam pametnijih posla neg' se sunčat u Heinzelovoj.
Nego kaj se tiče te nepobitne i smešne cenzure...Sve više ispada spika tipa: jel se sviđa Jaci ili se ne sviđa, hoće li Jaci to biti milo ili će joj biti drago...Ipak, poradi tog kretenizma imali smo prilike vidjeti spotove od konkurencije, uvjetno rečeno. I sad, nije to od ove godine. Dakle, evo, nego, sad: ako isključimo lepe cice i još ljepše guzice, pa preplanula muška torza i tak dalje i tak dublje, za zaključit je da su oni svi više manje isti i podosta neinventivni. Mala smo zemlja jebiga, al' snaga nikad nije bila u tom. Već u bajkama imamo shemu da najmlađi i najmanji sin odnosi pobjedu i imovinu cuzamen. Ondak kaj mene uvijek brine i kaj se transparentno-netransparentno faking ponavlja. Imamo brdo love za injektiranje u tzv. turističku propagandu, al nije "onima" na kraj pameti probuditi kreativne medvjede koji bi razvalili. Pa da se jebote razlikujemo po nečem, ak po ničem drugom ondak po duhovitosti. Ono kaj meni pada prvo na pamet je spot s "dalmatinskim galebom". Zakaj ne bi zgodan frajer baril furešticu, zakaj?! Ili možda čak i nekaj s Jacom i Borutom...nekaj poput "Orkanskih visova". Imamo Velebit pobogu...ili Cura kaj se odaziva na ime Degenija...Ovak mi je sve fakat degenerično i nikakvo, a opet su ušpricane pare i pare i opet se na kreativu dalo nula, a na istoviđene nebuloze minus guza brdo para. Jadno u pičmač.
Dakle, mislim da ovog spota i s guzom i bez guze uopće nije trebalo biti. Od tih para mogli smo sagraditi Mamiću konačno stadion, a onda bi i za očekivat bilo da se na otvorenju i rezuckanju vrpce pojavi Crventorbica i da ukeba na svečanom domjenku Maminjin potpis na jelovniku.
I usput, asocijacija na guzu. Pa jel' i vama fali naš Don Ćuna.
Ne primam manje od 100 komentara, mamu vam maminju!

Post je objavljen 15.04.2010. u 14:40 sati.