Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rkspinut

Marketing

R.K "Špinut" i Scubapro

Naslov vam govori sve :D

Ovaj vikend imali smo čast u prostorijama našeg kluba ugostiti hrvatske predstavnike prestižne firme za ronilačku opremu Scubapro.

Gosti su nam u rano poslijepodne stigli iz Rijeke na prezentaciju najnovijih proizvoda iz asortimana ove već dobro nam poznate i provjerene marke.

Iz Rijeke nam je stigao službeni serviser Scubapro opreme Andreas Kron te Davor Grbac prestavnik firme "Divecon" iz Rijeke koji je zadužen za financije, prodaju i konzalting.

Našim putnicima iz Rijeke smo pružili primjeren doček (meso meets gredele) te smo nakon ručka poslušali o najnovijim trendovima u dizajnu i tehnologiji ronilačke opreme ovog proizvođača.
Imali smo priliku iz prve ruke vidjeti famozni MK25 / A700 regulator, cijelu galeriju najnovijih Scubapro peraja kao i vrhunska suha odijela...

Andreas Kron je neumorno odgovarao na sve znatiželjne upite naših članova po pitanju servisa i tehničkih karakteristika, a Davor nam je mahom prezentirao nove proizvode čijom smo izradom i kvalitetom bili oduševljeni.

Gosti su koliko se mogli vidjeti, bili jako zadovolji razinom na kojoj djelujemo te istinski pohvalili naše gostoprimstvo.

Još jednom, pohvale Davoru i Andreasu što su doteglili svu tu opremu kao i Alexu na ovim vrsnim fotografijama, a za kraj mogu samo reći, jako se isplatilo jer sam već vidio kako se ljudi s oduševljenjem u nekoj budućnosti vide u novom Everflex odijelu roneći okolo sa novim Twin Jet Max perajama :DD




Post je objavljen 12.04.2010. u 22:23 sati.