Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

Ferdinand: Želim završiti karijeru u Manchesteru

Image and video hosting by TinyPic
Kapetan engleske reprezentacije Rio Ferdinand otklonio je špekulacije da bi volio do kraja karijere potražiti novi izazov u vidu promjene klupske sredine…

Ferdinand je u Manchester Uniteda stigao 2002. godine iz Leeds Uniteda, te je na Old Traffordu osvojio četiri prvenstva i Ligu prvaka, govoreći o najvažnijim trofejima.

- Želim igrati do kraja karijere u Manchester Unitedu. Bilo bi sjajno napraviti ono što su napravili moji klupski suigrači Ryan Giggs, Paul Scholes i Garry Neville, vezati se uz isti klub na jako dugo razdoblje. Ti momci su moja inspiracija, a ostanak do kraja karijere u Manchester Unitedu bilo bi ostvarenje snova – veli 31-godišnji Ferdinand za Inside United.

Nade navijača njegovog kluba za obranom titule u Premiershiu splasnule su nakon subotnjeg poraza od Chelseaja 2-1 na Old Traffordu, jer je sada Chelsea zasjeo na prvo mjesto na ljestvici, s dva boda više od ''crvenih vragova''. No, do kraja prvenstva su mogući preokreti, jer je ostalo još pet kola.

- Volio bih ostati upamćen kao igrač koji je igrao u Unitedu tijekom uspješnog razdoblja kluba. Kada sam stigao u ovaj klub, dobro sam znao koliko je on poseban, a kada dođe vrijeme za kraj karijere, želim otići visoko uzdignute glave – zaključio je Ferdinand.





Post je objavljen 12.04.2010. u 20:40 sati.