Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kecholand

Marketing

KRV..krv.. viče gomila...

Na dan Uskrsnuća kao da su jedva dočekali , pobrkavši dane , umjesto da slave Uskrsnuča oni podižu križ na brdu, željni gledati tuđu krv, jer ta gomila zapravo i svoju nema , to je gomila anemije, i bezličja.

Naravno na taj križ , vičući krvi, krvi podižu mene, a gomila svakim časom postaje sve veća, ne priznaju uskrsnuće , traže krv...čavle,,
Izdaju ljudskost, prijateljstvo, izdaju oni sami sebe zapravo odavno su izdali sebe, sada im samo ja preostajem. i to su učinili.

Podižu križ naslađuju se , pakoste, nestrpljivo čekaju moje podizanje , svršavaju u gaće od toga jer na drugo ni ne mogu, rajca ih jedino moje razapinjaje.

Dok gomila viće ja sam prilazim njihovom križu (križu kojeg nose u sebi)
sam se penjem smješeči se ( šeretski) dok gomila viće krv..krv.. krv..
širim ruke da vidim tko od tih bezličnih ljudi ima hrabrosti prići bliže k meni uzeti čavao i pokušati zabiti u ruke, noge.

Naravno nitko ne prilazi , skrivaju se iza žena, "muškarci" valjada čekajući njih da konačno zadaju zadnji udarac hrabri su iza skuta viću na križ sa njim...znajući da sam toliko snažan da ti njihovi čavli ne mogu probiti moje ruke, no uspijeli su probiti na tren moju dušu, izdajući prijateljstvo, koje sam im bez zadrške dao.Pre snažan sam za Jude...presnažan.


[/IMG]




Čekajući tko će skupiti hrabrost izaći pred križ , no znajući da nemaju za to hrabrost, pogledom u dolinu vidim konja , pase na livadi , čekajući mene mirno znajući da dolazim.
Sišavši sa križa dao sam do znaja gomili bezličnjaka da sam "Uskrsnuo," mahnuvši im rukom rekavši im......Jebite se... skočio u sedlo i odjahao u brda.miran pun ljubavi, a oni i dalje čekaju ljubomorno svoje "uskrsnuće " no bez križa nikada ga neće doživjeti, skrivajući se iza licimjerja i podlosti.


[/IMG]















Post je objavljen 04.04.2010. u 13:38 sati.