Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

14. kolo - sačuvana samo dva boda

Jučerašnji dvoboji između Dubrave i Croatie Sesvete završili su, pogledamo li tablice, uglavnom neočekivano.
Limači 99. ušli su u utakmicu kao favoriti obzirom na jesenski rezultat i trenutni poredak, a izašli kao poraženi. Igra nije bila za pet no imali su prilika, ali im je sudac vrlo dvojbenim odlukama poništio dva gola. Gosti su pak iz dvije prilike pogodili te, unatoč golu Čibarića, sa Klake odnijeli tri boda.
Još bolji primjeri da favoriti imaju tek jedan posto šansi više su utakmice mlađih limača i starijih zagića. Limači 00. došli su do remija bez postignutih pogodaka iako je protivnik treća momčad prvenstva, a zagići 01. su sa dva postignuta zgoditka Raužana i Šaronje također odigrali neodlučeno, ali sa posljednjom ekipom u svojoj ligi.
Da je sreća ipak ponekad odlučujući faktor pokazalo se na zadnjoj utakmici najmlađe generacije. Na jesen su im drugoplasirani Sesvećani do vrha napunili mrežu, a jučer u dvije trećine utakmice nisu praktički prešli centar. Naši su pak startali vrlo ofenzivno, nekoliko puta pucali tik uz gol, pogodili prečku, ali nije išlo. Utakmicu su preokrenula dva gola gostiju iz kornera i tako su favoriti ipak osvojili sva tri boda.





Post je objavljen 02.04.2010. u 10:42 sati.