Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Fotoakademija Split


I baš kada ste pomislili da je fotografija s desetog "Obračuna u ringu" dosta, i da je to sve, evo još malo foto uživanja.

Ovaj puta Vam predstavljam članove Fotoakademije Split koje vodi g. Zoran Erceg, a koji su sudjelovali (u sklopu svoje izobrazbe) na "Obračunu u ringu". Fotografije su snimali: Jelena Buble, Jurica Veić i Srđan Tutić.

Evo što su na svom web portalu rekli o sebi:

Fotoakademija Split je je odraz privatne incijative i velike ljubavi prema snimanju, te nastojanje da se svim zainteresiranim profesionalno snimanje približi na popularan način.

Nalazimo se u Splitu , Radunica 1
Tel. +385 (0)21 / 321-321 / Mob. +385 (0)99/ 321-1–321
E-mail: fotoakademijasplit@gmail.com

Želimo Vam na jednom mjestu omogućiti snimanje, učenje i vježbanje snimanja, te izbor modela. Najam ili kupovina foto opreme je odgovoran posao koji traži planiranje, promišljanje, savjetovanje, prikupljanje iskustva. Posavjetujte se s nama. Pružite nam priliku da za Vas napravimo ponudu koja će biti u skladu sa Vašim stvarnim potrebama i mogućnostima. Ne želimo Vam samo prodati fotoaparat. Želimo Vam pomoći napraviti lijepu sliku sa Vašim novim fotoaparatom. Raduje nas kad u tome uspijete.

Želimo omogućiti svim zainteresiranim da se na jednom mjestu upoznaju sa profesionalnom opremom i njenim mogućnostima koju mogu uvijek razgledati, unajmiti ili kupiti.



Pa pogledajmo što su to okom fotoaparata vidjeli: Jelena Buble, Jurica Veić i Srđan Tutić.


Jelena Buble














Jurica Veić


























Srđan Tutić
















Inače, sve fotografije možete pogledati u fotogaleriji "Obračun u ringu" na web portalu fotoakademije.

A, ako Vas zanima rad ostalih članova Fotoakademije Split, posjetite njihovu web stranicu.


Eto, baš lijepo, zar ne?






Post je objavljen 01.04.2010. u 20:27 sati.