Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tvnovele

Marketing

UN GANCHO AL CORAZON






Info:
Produkcija:Televisa
Godina: 2008
Broj epizoda:220
Producent: Angelli Nesma Medina
Sinopsis:
Valentina "La Monita" Lopez je mlada i vesela djevojka koja sanja o profesionalnoj boksačkoj karijeri, sportu koji prakticira od djetinjstva. Beto Ochoa je njen trener i dečko, koji tjera Monitu da pobjeđuje u mečevima kako bi uzdržavala njega i njegovu majku Nieves. Nieves je odgojila Monitu kao svoju kćer, s obzirom da ju je Monitina prava majka odbacila. U jednoj od svojih borbi, Monita ozlijedi ruku i mora mirovati neko vrijeme. Zahvaljujući slabom Betovom karakteru, mora potražiti novi posao kako bi uzdržavala sebe, Beta i Nieves.
Na drugom kraju grada nalazi se grupa Sermeńo, tvrtka u vlasništvu Mauricija Sermeńa, bivšeg šampiona i vozača trka koji se odlučio povući iz tog svijeta i osnovati obitelj. Mauricio je u ljubavnoj vezi s Constanzom, materijalnom i egoističnom ženom. Iako je svjestan Constanzinog teškog karaktera, Mauricio je uvjeren kako je ona žena njegovog života. Monita, uz pomoć svoje dvije najbolje prijateljice Estrelle i Paule, se pojavi na razgovoru za posao u grupi Sermeno gdje se sukobi s glavnom sekretaricom Gabrielom. Gabriela je pak zaljubljena u Salvadora, Mauricijevog najboljeg prijatelja.
Tužna Monita biva izbačena iz grupe, no na putu upozna Mauricija. Mauricio osjeti privlačnost prema Moniti, te se sažali. Ponudi joj posao tajnice u svojoj tvrtki, na Gabrielino nezadovoljstvo. Monita pak odluči čuvati tajnu o svojoj pravoj profesiji. Mauricio odluči osnovati veliku obitelj te posvoji troje siročadi, Alda, Luisu i Dani. Jeronimo, Mauricijev bratić i Constanza ostanu šokirani tim Mauricijevim potezom s obzirom da oni ciljaju na Mauricijevo bogatstvo.
Constanza, Jeronimo i Oscar, zaposlenik u grupi, se ujedine kako bi Monitu i djecu izbacili iz Mauricijevog života. Monita se sve više zaljubljuje u Mauricija, a osjećaj je obostran. No, Monita mora prvo prekinuti svoju vezu s Betom. Beto je sad pak poznat kao "El Fantasma Vengador", te se zaljubi u Constanzu koja gaji iste osjećaje prema njemu..
Uloge:
Danna Garcia...Valentina "La Monita" Lopez
Sebastian Rulli...Mauricio Sermeńo
Laisha Wilkins...Constanza Lerdo de Tejada
Raul Araiza...Roberto "Beto" Ochoa
Ana Martin...Nieves Ochoa
Otto Sirgo...Salvador Ulloa
Eugenia Cauduro...Gabriela Palacios
Roberto Blandon...Oscar Cardenas
Agustin Arana...Jeronimo Sermeńo
Margarita Magańa...Estrella Falcón
Veronica Jaspeado...Ximena Sermeńo
Alex Sirvent...Rolando Klunder
Lorena Enriquez...Paula Mendez

Post je objavljen 30.03.2010. u 17:33 sati.