Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/nkcvetkovic

Marketing

POCETAK 2. POLUSEZONE

Ovu godinu smo nastavili s dobrim rezultatima i igrama iz kraja prosle godine. Upisali smo dvije vazne pobjede nad Novakima i Mladosti KS. Prvu protiv Novaka (2 - 0) ostvarili smo na domacem terenu cvrstom igrom u obrani i realizranim sansama. Utakmica je bila tvrda sa malo prilika na obje strane. U 1. poluvremenu su Novaki imali par solidnih prilika no nisu zabili, a mi smo to znali kazniti u 2. poluvremenu. Oba pogotka je postigao Seve.
Tjedan dana kasnije, mozda teze od ocekivanog, pobjedili smo Mladost KS u gostima (2 - 1). Teren je bio blatnjav i natopljen kisom, te su uvijeti za igru bili tezi. No mi smo uspijeli razviti svoju igru i u 1. poluvremenu okrunili svoju nadmoc pogodkom. Strijelac je opet bio Seve. I u drugom poluvremenu smo nastavili s dobrom igrom, no jedna greka na sredini terena kostala nas je pogodka. Ipak uspijeli smo se izvuc par minuta prije kraja. Nakon guzve u kaznenom prostoru Mladosti KS, lopta se odbila do Spesa, koji sa nekih 16tak metara salje neobranjivu loptu u desnu stranu suparnickog gola.
Sada nam je na redu Kup utakmica protiv NK Vinogradara iz koje cemo pokusat izvuc sto bolji rezultat. Utakmica je na rasporedu u srijedu 7.4.2010.

Post je objavljen 30.03.2010. u 16:38 sati.