Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO: Stotine ljudi na oproštaju Tome Vrbana - Indira, Nina, Sedlar, Bandić...

KAD ODLAZI MLAD ČOVJEK



Foto: Tinolovka-news


Na zagrebačkom centralnom groblju, Mirogoj, uz rodbinu, veliki broj prijatelja te poznanika i kolega se oprostio od poznatog hrvatskog vizažista Tome Vrbana.






 


 



Foto: Tinolovka-news


Prekrasan sunčan dan na Mirogoju nije mogao dati nikakvu utjehu brojnim prijateljima, suradnicima, poznanicima i obitelji koja se opraštala od poznatog vizažista, Tome Vrbana, međutim, nazočnost više stotina građana govorilo je više od bilo kakvih riječi, kada se izgubi mladi život onda to ostavi neizbrisiv trag u svima nama, bez obzira poznavali osobno tu osobu ili ne.

Svakako da se nazočnost gradonačelnika Milana Bandića podrazumijevala, pratinji svog vjernog Duška Ljuštine gradonačelnik metropole stigao je na Mirogoj. Kako je tiho došao tako je još brže i otišao nakon što je izrazio sućut obitelji pokojnog Tome Vrbana dok je mnoštvo estradnjaka u tuzi ispratilo svoga prijatelja, poznanika i suradnika.

Bio je tu poznati hrvatski redatelj i nesuđeni ravnatelj Hrvatske televizije, Jakov Sedlar, u startu spomenimo Indiru Vladić Mujkić te " MODNOG MAČKA ", Marka Grubnića kao i mnoge druge estradnjake, sportaše i sportašice, poput osvajačice Roland Garosa iz 1997. godine, Ive Majoli.

Političarke Vesne Škare-Ožbolt, Ante i Iva Todorića, Nine Badrić, Zlatka Marića, Nikoline Pišek, Aleksandre Grdić, Petra Maroja, Vlatke Pokos, Mirne Zidarić, Lane Jurčević, supruge nogometaša Boška Balabana, Ive Balaban, Renate Sopek, Alke Vuice, Matija Vuice, Jelena Veljače, Dolres i njen potentni mušlarac, Dikan Radeljak te mnogi drugu znani i neznani dobronamjerni građani Zagreba.

Od 32-godišnjeg Tome Vrbana oprostila se i Dijana Ćuljak, dok je najdirljiviji bio trenutak kada se od njega opraštao njegov brat, Ante.
Svi oni isticali su " ljubav i želju za životom ", koja je krasila mladog Vrbana te njegovu hrabrost u borbi protiv opake bolesti. Naime, Vrban se mjesecima pokušavao boriti sa tumorom na mozgu, no, ta opaka bolest ne prašta.
Bio je osnivač škole šminkanja "Vrban & Joković", te će i ovogodišnji Cro-a-Porter održati reviju u njegovu čast a modeli će biti nenašminkani. To je gesta koja dokazuje koliko bio voljen te uspješan usprkos mladim godinama.



Pogreb Tome Vrbana



Post je objavljen 26.03.2010. u 01:11 sati.