Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

****** PRVI OVOGODIŠNJI MAŽORET PARTY ******

Prvi ovogodišnji mažoret party je održan prije nekoliko tjedana u cafe Mirjana. U ovom postu ću staviti još nekoliko slikica, ali da malo opišem kako je to sve izgledalo. Sve četiri grupe su imale svoj termin party-a a mnogi nakon svog termina nisu željeli ići kući, pa je bilo i suza :). Dječiji sastav se lijepo družio, pa su roditelji bili slobodni ta dva sata, jer su se djevojčice same zabavljale, zajedno sa svojom trenericom. Kadeti su također luda ekipa, glavna zabava bio im je balon, ali pjevali su i karaoke. Nakon kadeta slijedila je (ja volim reći) najluđa i najbrojnija ekipa juniora. Oni su jednostvano napravili ludnicu, od zezanja, pjevanja karaoka, plesanja i ostalog. Pobjednica karaoka je jedna i jedinstvena Lorena Tolo :)))) Svi su se ludo zabavili, no kada je bilo vrijeme za ići svi su bili tužni, ali i puni doživljaja. Naši seniori su ipak smirili strasti i party proveli družeći se, pregledavajući stare snimke, zezanje ali i pjevanje i ludiranje. Nakon partya svi smo došli kući sa osmijehom na licu. Ovaj party ćemo zasigurno dugo pamtiti. Evo mali slide o tome kako su se naši kadeti zabavljali:



*******************
Za kraj sam ostavila pismo koje smo nedavno dobili i to od obitelji kojoj smo dali novac od našeg humanitarnog koncerta. Da podsjetim-naš Božični koncert bio humanitarnog karaktera, a novac je dobila jedna ugrožena obitelj. (izdvojiti ću samo dio pisma)
" Drage mažoretkinje,
.... Što drugo reći nego veliko i iskreno HVALA. Mojoj obitelji je to velika pomoć. Moj tata nigdje ne radi, mama i brat su bolesni, a ja njihova najmlađa kći ... idem u VIII razred, dobro učim, trudim se da budem dobra i gledam kako da pomognem roditeljima koliko god više mogu. Oni nisu u mogućnosti da mi kupe najosnovnije stvari. Sad kad smo dobili ovaj novac tata mi je kupio cipele, a sa ostatkom namirio je kuću. Vama još jednom od srca hvala i želimo vam puno uspijeha u vašem daljnjem radu."

SVAKA VAM ČAST drage moje, uspjele smo obradovati ovu malu obitelj i pomoći joj koliko smo mi mogli.Ovakvih ili sličnih akcija će biti i ubuduće, jer trebamo biti humani.

Post je objavljen 22.03.2010. u 21:58 sati.