Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/anngell

Marketing

..Kad čovjek izgubi ono što je volio - živi samo zato da bi se sjećao onog što je izgubio...

Vrijeme samo prolazi, i taman kada misliš da si nešto postigao, da nešto imaš, tada se nešto promijeni.
I onda više nemaš ništa, ili ti treba nešto drugo, nešto više, ono što imaš više ti nije dovoljno i zbog toga ničemu i ne vrijedi, i moraš sve iz početka.
Ostaju samo uspomene, i misliš, one su najvrijednije, ali vrijeme prolazi, a život te ne cijeni zbog tvojih dragocjenih uspomena koje ćeš, prije ili kasnije, odnijeti sa sobom u zaborav.There are things that we don't want to happen but have to accept,
things we don't want to know but have to learn,
and people we can't live without but have to let go..Razloge nečijeg odlaska iz naših života ne treba tražiti, jer koliko god pokušavali nećemo naći onaj pravi.
Ja ovaj njegov ne želim da tražim ni među tasovima mog horoskopskog znaka, ni među ljudima i događajima oko nas, ni među razlikama u naravi, mišljenjima ni mentalitetu..
Oni su jednostavno postojali i bili, činilo mi se samo na prvi pogled, jači od onog što nas je spajalo...
Nažalost, nismo uspijeli da ih prebrodimo.
Na kraju, mislim da je poslije svega nešto ostalo.. I to toliko lijepo i snažno, da ću se ja, a nadam se i on, tog vremena i te ljubavi, sjećati kao nečega što se čovjeku ne događa baš svakog dana.....If tomorrow never comes
Will he know how much I loved him??..


"..Prema jednoj legendi postoji ptica koja pjeva samo jednom u svom životu, ljepše nego bilo koji drugi stvor na ovoj Zemlji. Od trenutka kad napusti gnijezdo ta ptica traži trnovito drvo i nema mira dok ga ne nađe. Uvuče se među njegove isprepletene grane i pjevajući, nabode svoje tijelo na najduži, najoštriji trn. Dok umire, njen bol prerasta u pjesmu daleko ljepšu od pesme slavuja ili ševe. Cijena te predivne pjesme je život, ali čitav svijet zastaje da sluša, a Bog na nebu se osmjehuje. Jer ono najbolje što postoji, može se dobiti samo po cijenu velike boli.. ili bar tako legenda kaže..."
Ptice umiru pjevajući, Coleen McCullough


..suza na dlanu..

Post je objavljen 22.03.2010. u 14:40 sati.