Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sahovski-lovac-pazin

Marketing

MARIO PAVKOVIĆ novi član ŠK"LOVAC" osvojio vikend turnir u VODNJANU

ODIGRAN TRECI VIKEND TURNIR
ŠK "VODNJAN"


Mario Pavković

VODNJAN - Odigran je treći vodnjanski vikend turnir na kojem je nastupilo petnaest igraca. U vrlo tijesnom finišu zahvaljujuci boljim dodatnim kriterijima prvo mjesto osvojio je MK Mario Pavković iz Pazina sa 4 boda koliko su imali i Milan Marčeta, Andrej Pačić i Kristian Valković.
Konačni poredak: Pavković, Marčeta, Pačić, Valković 4, Mrdjen, Račić, Banković 3, Udovičić 2.5, Vuković, Volejnik, Ferlin, Ravnjak, Nadenić 2, Modrušan 1.5, Hatemić 1 bod.

MK Mario Pavković rođeni Mostarac koji je donedavno igrao za ekpiu "Knina" koja je igrala u drugoj šahovskoj ligi ove godine potpisao je za naš klub čime smo dobili veliko pojačanje i ambicije da ove sezone uđemo u borbu za prva dva mijesta koja vode u treću ligu.

Tako su ovaj vikend Pavković i Udovičić odradili takozvani trening i upoznavanje suparnika prije slijedećeg vikenda s kime se sastaju već u prvom kolu 4.šahovske lige zapad.
Četvrta šahovska liga zapad počinje ovaj vikend 27.i 28.03.u Novom Vinodolskom prvo kolo pazince očekuje Vodnjan,u drugom ekipa Rovinja a u trećem kolu novoafirmirana ekipa iz Rovinja "Batana"koja je ujedno veliki favorit ovog prvenstva.



Post je objavljen 20.03.2010. u 22:54 sati.