Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hidas

Marketing

Godišnja skupština Zelene liste

Postoji interes da se i u Zadru uskoro osnuje podružnica stranke Zelena lista. Stoga ako kojim neviđenim čudom koji simpatizer ili simpatizerka zelene političke opcije iz Zadra čita ovaj blog i želi u tome sudjelovati može se javiti već dobro poznatoj i uspješnoj, simpatičnoj zadarskoj eko-aktivistici Atani Grbić atana@gmx.net zelenalistazadar@gmail.com 0918922385

Godišnja skupština Zelene liste

U subotu 13. ožujka, u Zagrebu je održana godišnja Glavna skupština Zelene liste. Skupštini je prisustvovalo 45 delegata podružnica i županijskih organizacija koji su izabrali nove članove i članice Vijeća Zelene liste i većinom glasova izglasali Pravilnik o financiranju Zelene liste kojim su određena nova pravila u vezi plaćanja članarina i dijela vijećničkih naknada stranci.
Pravilnik o financiranju bit će za nekoliko dana objavljen na službenim web-stranicama Zelene liste, gdje će biti trajno dostupan svim članicama i članovima.

Nove članice Vijeća Zelene liste postale su:

Sanja Stipandić (Zagreb)
Sanja Dunjko (Zagreb)
Dalma Luketin (Kaštela)
Marijana Perušić (Duga Resa)
Atana Grbić Martinović (Zadar)! cool
Aleksandra Starčević (Zagreb)
Ljilja Kvesić Čanić (Zagreb)
Nada Bernardica Šinko (Varaždin)

Novi članovi Vijeća Zelene liste postali su:

Stanko Bezek (Varaždin)
Milan Lončar (Sisak)
Siniša Dvornik (Zagreb)
Zlatko Burić (Šolta)
Lovro Rumora (Split)
Darko Mrzlečki (Zagreb)
Branko Đanić (Duga Resa)
Mislav Luketin (Kaštela)

U sastavu Vijeća Zelene liste ostali su svi članovi/ice Glavnog odbora te dvoje delegata Mladih Zelene liste.

Na zahtjev Glavnog odbora, zbog teške povrede statutarnih odredbi, dosadašnji supredsjednik stranke Mile Sokolić razrješen je dužnosti.

Prema Statutu stranke, izbornu i izvanrednu skupštinu sazvat ćemo kroz 3 mjeseca, a u međuvremenu teče kandidacijski postupak za novog supredsjednika stranke.

Pozivamo podružnice i županijske organizacije da odaberu i predlože svoje kandidate za koje smatraju da bi mogli obnašati funkciju supredsjednika stranke. Preporučujemo im da pažljivo pročitaju odredbe Statuta, posebno članak 28. te da se pridržavaju i rokova zadanih tim člankom.


Post je objavljen 18.03.2010. u 11:19 sati.