Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tvnovele

Marketing

Mar de Amor




Sinopsis:
U malom selu Playa Escondida na moru, živi Estrella djevojka puna snova, vesela i buntovna. Usvojila ju je obitelj ribara, jer je ona produkt silovanja i njena prava majka Casilda je poludjela poslije porođaja. U istom selu živi i bogati León Parra Montiel sa svojim kćerima, vatrenom Orianom i stidljivom Elenom. Poslije mnogo godina u rodno selo se vraća Víctor Manuel Galíndez u kuću svojih roditelja. Iako mu se Oriana nabacuje, Víctor se zaljubljuje u Estrellu, koja se također zaljubljuje u njega, ali njegov život nije tako jednostavan kao njen. On krije mračnu tajnu.
León Parra Montiel je najbogatiji čovjek u selu, pohlepan i prepotentan, navikao da sve bude po njegovim riječima. Ponosan je na svoju kćer Orianu, koja je završila inženjerstvo, ali ona nije dobra žena, razmažena je i egoistična. Leon hoće da izgradi hotel u selu i uzima Orianine planove i crteže. Također zapošljava Víctor Manuela koji je također inženjer. Oriana se odmah zaljubljuje u Víctor Manuela, ali je njega Estrella očarala. Skromna djevojka i atraktivan inženjer nisu računali da će put do njihove sreće biti toliko trnovit, ne samo zbog beskrupulozne Oriane, nego je i Leon zaljubljen u Estrellu i želi da je zavede po svaku cijenu. Tako da se otac i kći udružuju da ih razdvoje.
Po selu kruži legenda da se noću pojavljuje misteriozna sirena, koja zavodi lokalne mještane. Jednom prilikom Víctor Manuel spašava iz mora prelijepu i misterioznu ženu, koja se zove Coral, za koju vjeruju da je sirena. Nju je Víctor Manuel poznavao iz svoje prošlosti i mislio da je mrtva. Ona je izgubila sjećanje. Víctor Manuel je očaran ovom ženom i želi da joj pomogne da se oporavi. Ovo dovodi Estrellu do ljubomore, ali je Víctor odlučan da joj pomogne jer misli da je i dalje voli. Leon i Oriana uvjeravaju Estrellu da su Víctor i misteriozna sirena ljubavnici i da se nikad neće vratiti.
Estrella, uništena, odlazi u grad sa svojom majkom koja ima probleme sa živcima. Tamo upoznaje Hernána, poznatog psihijatra koji tvrdi da može da izliječi njenu majku Casildu. Hernán se zaljubljuje u neiskvarenu Estrellitu i ona pristaje da bude njegova djevojka iako nije zaboravila Víctor Manuela.
Coral se pamćenje polako vraća i ona shvaća da svim silama voli Víctor Manuela. Zlobna žena odlučuje da uništi Estrellu. Izgleda da je sve protiv Estrella i Víctor Manuela; djeluje da nikada neće moći da budu zajedno i sretni.
Uloge:
Zuria Vega .... Estrella
Mario Cimarro .... Victor Manuel
Erika Buenfil .... Casilda
Ninel Conde .... Coral
Mariana Seoane .... Oriana
Juan Ferrara .... Guillermo
Manuel Landeta - Leon
Info:
Produkcija: TELEVISA
Godina: 2009/2010
Broj epizoda: 160
Producent: Nathalie Lartilleux

Post je objavljen 15.03.2010. u 13:29 sati.