Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/enika36

Marketing

gotov je zimski san na posao :-)) Humanitarna akcija!!!

Akcija ima naziv "KAP PO KAP ZA JEDAN MALI SLAP" a pokrenuo ju je a tko drugi nego NISKOZEMACwink , no da puno ne pisem i ne izmisljam toplu vodu evo copy sa njegovog bloga:

Mala princeza Anja uskoro ide na operaciju kuka u Lovran pa su se roditelji male Anje bacili u potragu za kupnjom elektromotornog invalidskog kreveta i ortopedskog madraca (u zadnje vrjeme Anja spava s roditeljima u istom krevetu).
Uz to kupju i nova kolica sa svim potrebnim dodacima te invalidsku stajalicu.
Iznos za sve te stvari iznosi izmedu 30 i 40 hiljada kuna a HZZO pokriva tek jedan mali dio.
Kad sam pitao roditelje kako ce platiti kazali su da osim sto ce jedan dio pokriti HZZO oni imaju jos nesto od proslih akcija a za ostalo ce se vec nekako kao i uvjek snaci.
Ja sam im odmah kazao da od mene i moje Udruge te mog prijatelja Paula u startu mogu racunati na 300 evra a da cu se za ostalo pobrinuti ja, odnosno da cu na svom blogu pokrenutu akciju kako bi se sakupio potrebni iznos.
Zato vas ovim putem osobno zamoljavam bez ikakve prislile da se ukljucite u ovu moju humanitarnu akciju kako bi se maloj Anji nabavio krevet, madrac, stajalica i kolica.
U akciju se mozete ukljuciti na vise nacina:
1. Mozete kopirati ovaj post na svojim blogovima ili fejsovima (otvriti i grupu)
2. Mozete apelirati na sve medije, sponzore i donatore koji mogu pomoc
3. Mozete osobno nac ortopedsku kucu koja im zeli donirati te stvari

Takoder im mozete pomoci ako uplatite koju kunu na anjin ziro racun otvoren u zagrebacko banci za Hrvatsku 2360000 – 1000000013 s pozivom na broj 3113728810 a iz inozemstva br.žiro računa u Zagrebačkoj banci 2360000-1000000013 broj deviznog računa 2435841613 Iban broj: HR323600003226926047 Swift Code: ZABAHR2X Av.Dubrava 43 10040 Zagreb Poslovnica 016407
Jer imajte na umu da vama mozda nece nedostajati par kuna koje ste odvojili od jutarnje kave a roditeljima ce puno znaciti a KAP PO KAP CINI JEDAN MALI SLAP.

O samom tjeku akcije, koliko je sakupljeno, tko se sve od medija, sponzora, donatora, blogera i prijatelja ukljucio pravodobno cu vas obavjestiti na mom blogu a o maloj Anji mozete vise citati na njihovom blogu
mala Anja

Neka vas vodi ovaj predivan moto KAP PO KAP ZA JEDAN MALI SLAP a kako znamo i kapljice u kombinaciji sa suncem cine prekrasnu dugu pa nakon slapa vidjet cete prekrasnu dugu u srcu znajuci da ste nekome barem malo pomogli...

Image and video hosting by TinyPic

A da i curke nisu zaboravile svoju malu prijateljicu jednoglasno su izglasale da ovaj mjesec umjesto bona od 50 kn uplate za svoju frendicu jer je i njoj kak one kazu "sigurno bedasto spat s starcima" nut ipak je Anja vec prava cura.
Image and video hosting by TinyPic

ma tko moze odolit ovom osmijehu ...........

Svim prolaznicima veliki nadam se konacno proljetni pozdrav od enike i njezine ekipe wavewavewave


Post je objavljen 12.03.2010. u 08:44 sati.