Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tvnovele

Marketing

TIERRA DE PASSIONES!!!!!






SADRŽAJ:

U «Zemlji strasti» glumi najatraktivniji par južnoameričkih sapunskih opera današnjice – Gabriela Spanic i Saul Lizaso. Valeria San Roman je lijepa žena sa tužnom životnom pričom. Francisco je zgodni i uspješni udovac. Ljubavni zaplet smješten je u svijet bogatih vinogradara na Floridi, gdje se Valeria San Roman (Gaby) zaljubi u direktora marketinga Francisca Contrerasa (Saul) koji joj postaje najveći poslovni konkurent.

Isprva se njihove snažne osobnosti sukobljavaju, ali što više vremena provode zajedno rađa se strastvena ljubav za koju su spremni boriti se do kraja. Za to će morati uložiti dodatne napore, budući da ih razdvojiti nastoje Valerijin otac Chema, Marcia, udovica Franciscova oca koja s vremenom postaje Chemina ljubavnica, Paula, Franciscova bivša djevojka i Miguel, Valerijin pohlepni bivši dečko.

Ovo je serija koja potencira važnost ljubavi, porodice, prijateljstva i dobrote.

Najpopularniji glumac latinoameričkih telenovela u Hrvatskoj, 50-godišnji Argentinac Saul Lisazo, zajedno s kolegicom Gabrielom Spanic, Venezuelankom hrvatskih korijena, nakon što su zajedno glumili u serijalu "Za tvoju ljubav", koji se 2001. godine prikazivao u Hrvatskoj, a Saul kao Glorijin gost izazvao pravu "Saulomaniju", popularni glumački par ponovno je osvajio gledatelje. Ovaj put Da su Saul i Gaby ponovno napravili odličan posao, svjedoči i najveća gledanost u povijesti američke producentske kuće Telemundo - čak 28 posto!



ULOGE:

Gabriela Spanic (Valeria San Roman)
Saul Lisazo (Francisco Contreras)
Catherine Siachoque (Marcia Hernandez)
Francisco Gattorno (Pablo Gonzalez)
Hector Suarez (Jose Maria "Chema" San Roman)
Geraldine Bazan (Belinda San Roman)
Ricardo Chavez (Miguel Valdez)
Freddy Viquez (Juancho)
Ariel Lopez Padilla (Javier Ortigoza)
Leonard Krys (Elias Caballero)
Michelle Jones (Teresa)

Produkcija:Telemundo
Producent:Martha Godoy
Godina:2006
Epizode:172

Post je objavljen 07.03.2010. u 13:02 sati.