Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fvkmlnovosti

Marketing

NEVJEROJATNO - I TOGA IMA

Image Hosted by ImageShack.us
By fvkml

ŠPIŠIĆ BUKOVICA: U sklopu održavanja redovnih Izvještajnih godišnjih skupština u subotu 20. 2. 2010. u Virovitičko-podravskoj županiji na red je došlo i stožerno Dobrovoljno vatrogasno društvo Špišić Bukovica. Održali su 126. po redu Godišnju izvještajnu skupštinu. Prisutne, prvi je pozdravio domaćin Milan Leško, predsjednik DVD Špišić Bukovica. Pritom posebno je naglasio Ivicu Lulića načelnika općine Špišić Bukovica, Milana Majetića predsjednika Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije, predsjednika VZO Špišić Bukovica i člana društva, Franju Viljevca zapovjednika VZ VPŽ, Josipa Miladinovića, zapovjednika VZO Špišić Bukovice, ostale prisutne goste i članove društva. Izvještaje o radu u protekloj godini podnijeli su Milan Leško, predsjednik i Zlatko Juren zapovjednik. S posebnim zadovoljstvom isticali su uspješnu, proteklu godinu, u kojoj su obilježili 125. godišnjicu DVD Špišić Bukovica, dobru suradnju s općinskim rukovodstvom, kvalitetnu protu - požarnu preventivu. Imali su tri intervencije. Natjecali su se na općinskom i županijskom natjecanjima i još mnogo toga.
Milan Majetić, predsjednik VZŽ i VZO Špišić Bukovica prisutnima, prenio je pozdrave počasnih članova društva Franca Kropea iz Njemačke i mr. Teodora Fritrckoga iz Zagreba. Pohvalio je rad društva, koje iz dana u dan napreduje i postaje sve bolji.

Image Hosted by ImageShack.us
By fvkml

Franjo Viljevac, zapovjednik Virovitičko-.podravske županije pohvalio je rad DVD Špišić Bukovice i zaželio im što manje intervencija. Dobrim željama pridružili su se predstavnici DVD-a Turanovac, pobratimski DVD Prečec, DVD Korija, DVD Gradina, KUD Seljačka Sloga“ Špišić Bukovica, Udruga umirovljenika i Udruga vinogradara i voćara Špišić Bukovaca. Na Skupštini Mariji Maresić, Ivani Klasić, Mariju Pintariću, Željku Pintariću, Goranu Posavcu, Marijanu Žagaru i Ivanu Maresiću uručene su Diplome i uvjerenja o položenom ispitu vatrogasca I klase. Načelnik Općine Ivica Lulić uručio je zapovjedniku Zlatku Jurenu četiri radne vatrogasne odore. Franjo Viljavac zapovjednik VZŽ uručio je Milanu Majetiću Spomenicu za četrdeset godina rada u DVD Špišić Bukovica, a za šećer na kraju, Vlatka Mikić tajnica DVD Špišić Bukovice uručila mu je tortu sa upisanih zaslužnih 40 godina. Bilo je to iznenadno i vrlo ugodno iznenađenje za slavljenika i sve prisutne. Gospodin Milan Majetić od srca se zahvalio za tortu – poseban dar. Nevjerojatno – i toga ima. Svima se na kraju zahvalio Milan Leško predsjednik DVD Špišić Bukovica i pozvao prisutne na zajedničko druženje. Uz DVD Špišić Bukovicu isti dan Izvještajne skupštine održali su: DVD Budakovac, DVD Golenić, DVD Veliki Rastovac i DVD Dinjevac, a u nedjelju 21. 2. 2010. DVD Starogradački Marof i DVD Korija.

Barica Mihoković


Post je objavljen 04.03.2010. u 19:49 sati.