Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO TINO ( 196 ) - 146 stipendija za učenike strukovnih škola

900-1500 KUNA

Dodjeljene su stipendije za učenike strukovnih škola grada Zagreba, za zanimanja koja su tražena, a malo učenika se za njih školuje.

Zbog nedovoljnog zanimanja učenika za upis u trogodišnje strukovne programe obrazovanja koja su istovremeno vrlo tražena na tržištu rada Grad Zagreb već sedmu godinu dodjeljuje stipendije takvim učenicima, a dodijelio ih je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

- Čestitam vam od srca! Sa tim vašim zanimanjima vi ćete razvijati grad i državu kad ja kroz desetak godina budem šetao sa batinom po našem lijepom Zrinjevcu. Tada ćete me pogledati i reći to je onaj čiko, to je onaj Bandić koji nam je izašao u susret prije desetak godina. Ja ću biti sretan, a vi ćete tada biti u naponu i raditi svoj posao - naglasio je gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

Nazočnima se obratio i Ivan Obad, predsjednik Obrtnićke komore Zagreb koji je rekao kako ih sve očekuje čim završe školovanje, te im poželio sve najbolje. Nakon toga je stipendije dodijelio gradonačelnik Bandić.

Stipendija je dodjeljena 146 učenika, a ona iznosi 900 kuna u prvom razredu, 1200 u drugom i 1500 kuna u trećem razredu. Na natječaj se prijavilo 199 učenika. Do sada je kroz sedam godina stipendirano 1026 učenika u 37 programa obrazovanja. Grad Zagreb u ovom trenutku stipendira 111 učenika trećih razreda, 126 učenika drugih razreda i sada 146 novih učenika prvog razreda.

Više pogledajte na Tinolovka-news.

FOTO ZAPIS:


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket



Post je objavljen 03.03.2010. u 21:12 sati.