Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivanrakitic

Marketing

Ne zabija, al kad zabije, zabije euro gol

Napokon je sreća osvanula pred vratima naše Rakete. U petak u utakmici protiv Dortmunda Schalke je pobijedio 2:1. A u ta 3 gol, u čak 2 je Ivan bio uključen. Nažalost jedan je bio sa suprotne strane tj. skrivio je jedanaesterac, a iskupio se fenomenalnim golom pred kraj utakmice i postavio konačan rez 2:1. Osim toga odigrao je svih 90.min te je proglašen igračem utakmice. I opet moram napisati kako se nadam da je to početak jednog lijepog i golovima plodnog razdoblja za njega.


Image and video hosting by TinyPic


Repka nam se okupila, i mlada i stara i igraju prijateljske susrete. "Veliki" dečki igraju sutra protiv Belgije, a mladi protiv Francuske. Ovog puta Ivan je sa starom repkom i nadamo se njegovom nastupu.

A naravno, moram spomenuti i upravo završene Olimpijske igre. Naš sjajni Ivica Kostelić srebru u kombinaciji dodao je i srebro u slalomu. Malo je falilo za zlato, ali i ovaj uspjeh je nešto fantastično. Dečko je legenda. Ne smijem zaboraviti ni Jakova Faka koji je osvojio broncu, a ni naš bob koji je preživio stazu smrti. Dečki, ČESTITAM!

Post je objavljen 02.03.2010. u 15:23 sati.