Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosarkas10

Marketing

Vrijednosnicama pala vrijednost u drugom poluvremenu

Pogledom na konačni rezultat i visokih 17 poena prednosti mnogi bi mogli pomisliti da su košarkaši Borik-Puntamike s lakoćom svladali momčad VROS Darda. Međutim, bilo je itekako teško i košarkaši trenera Nevena Plantaka su se itekako pomučili kako bi pobijedili goste iz Darde.
Pogledom na konačni rezultat i visokih 17 poena prednosti mnogi bi mogli pomisliti da su košarkaši Borik-Puntamike s lakoćom svladali momčad VROS Darda. Međutim, bilo je itekako teško i košarkaši trenera Nevena Plantaka su se itekako pomučili kako bi pobijedili goste iz Darde. Nakon prve četvrtine vjerojatno su svi gledatelji na tribinama Jazina očekivali tvrdu i neizvjesnu utakmicu do posljednje minute, no domaći su se košarkaši na početku drugoga poluvremena uspjeli odlijepiti na značajniju razliku koju su rutinski sačuvali do kraja.
Još imamo dvije utakmice za odigrati do kraja. Prva je u subotu protiv Dubrave a druga je u iduću subotu protiv Kaštela. Kaštela bi trebala biti lakši protivnik ali ne treba čekati zadnje kolo koje bi onda odlučilo da li idemo ili ne u Ligu za prvaka

AJMO DARDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U SUBOTU SVI U DVORANU!!!!!!!!!!!!!!!!



POTPISAN UGOVOR ZA POČETAK GRADNJE NOVE MONTAŽNE DVORANE
Uprava darđanskog prvoligaša tiskovnom konferencijom predstavila je dugoročne ciljeve kluba: a to su odgajanje i proizvodnja vlastitog igračkog kadra, te pozicioniranje kluba kao glavnog nosioca košarkaške kvalitete. U tu svrhu uprava kluba uložila je velike napore i sredstva u dva ključna segmenta: infrastrukturu i struku.

Pod pojmom infrastruktura smatramo vlastitu montažnu dvoranu u kojoj ćemo imati neograničen broj termina za treninge svih naših selekcija. Za dvoranu je u ponedjeljak potpisan ugovor između Zagrebačke tvrtke ''Gaspra'', kao izvođača, te tvrtke ''Vrijednosnice Osijek'', kao investitora ovog projekta. Ulaganja u struku provodimo stipendiranjem školovanja na Višoj trenerskoj školi, pri Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, naših mladih trenera: Frane Radana, Vanje Miljkovića i Marka Mandića, te potpisivanjem ugovora sa Ivanom Matančićem, trenerom–instruktorom Hrvatskog košarkaškog saveza, dakle kvalitetnim i provjerenim trenerom za rad sa mlađim dobnim kategorijama


Post je objavljen 01.03.2010. u 15:08 sati.