Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Otpratismo veljaču

Stariji limači nisu se baš proslavili na TEŽ-u. Iako su čak jako dobro ušli u utakmicu, poveli i vrlo brzo postigli rezultat od 3:1 (Čibarić, Galić, Statovci), u samo jednoj minuti neoprezno su primili dva gola i došlo je do pucanja po šavovima. Protivniku je to bilo dovoljno da prekrene rezultat u svoju korist na konačnih 3:5.
Zato su svoju najbolju tekmu na turniru, prema riječima samog trenera, odigrali mlađi limači protiv Bistre. Pobijedili su ih 5:0 i tako i dalje zaostaju samo bod za vodećom Trešnjevkom.
Stariji zagići završili su svoj nastup na TEŽ-u. U prvoj nedjeljnoj utakmici pobijedili su Bistru 9:0 golovima Džojića×3, Raužana×2 i po jednim zgoditkom Čuljka, Šaronje, Lopara i Talana. No Trnje im nije dozvolilo da se tako razigraju, već je samo Lopar zabio tek počasni zgoditak za konačnih 4:1. Dubrava je ipak ostala na trećem mjestu, ali još je dosta neodigranih utakmica i rasplet još nije niti blizu.
Mali zagići izgubili su od favorita turnira Trešnjevke, koja si je ovom pobjedom i osigurala naslov pobjednika. Doista je bilo lijepo gledati Trešnjevčane kako k'o iz topa jure na baš svaku loptu, kreću se po terenu u naučenim formacijama i pozicijama, igraju od noge do noge i demostriraju istrenirane kombinacije. Zaslužili su to zlato unatoč očiglednoj fizičkoj nadmoći, jer su najpripremljenija ekipa s posebnim pristupom igri i s tehnikom neuobičajenom za ovaj uzrast.

Post je objavljen 01.03.2010. u 13:07 sati.