Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO TINO ( 183 ) - Predstavljena knjiga o zdravom životu

KAKO ŽIVJETI?

Za sve one koji žele znati kako se brzo odmoriti i kako utjecajnije raditi na onome što žele održana je tribina i predstavljanje knjige.

Na tribini iz ciklusa ''Govorimo o zdravlju'' u knjižnici Medveščak održana je promocija knjige ''Program Božanskog Zdravlja : Disanje, Meditacija i Kozmičko punjenje'', izdanje nakladnika "Park Božanske Energije" iz 2009. godine.

- Sjednite, slušajte CD koji će vas voditi kroz tretman i vizualizirajte ono što želite postići. Tom vizualizacijom ćemo postati spsobniji da taj neki zadatak koji smo si sami zadali i ostvarimo. To je također jako dobro i za studente i učenike koji trebaju nakon yoga nidre pročitati gradivo koje trebaju naučiti jer će ga puno lakše zapamtiti, te ga trebaju ujutro samo zapamtiti i sve će znati - objašnjavala je Nevenka Mirosavljević samo mali dio onoga što knjiga objašnjava i što yoga nudi.

Na predstavljanju je govorila i voditeljica tribine Mirna Čadež Maljenović koja je rekla: ''Trenutak je jedino što je vrijedno, kad ste žedni uzmete čašu vode i popijete je, kad ste umorni sjednete, kad vam se spava zaspite, to je zapravo jedina filozofija koja daje božansko zdravlje. Mi to znamo i trebali bismo uvijek voditi računa o tome, ali nažalost često zbog stresa i užurbanosti ne stignemo tako živjeti. Potiskujeno svoje prave i iskonske potrebe. ''

Objasnili su i kako se brzo odmoriti, ako dođete s posla pustite CD i nakon pola sata vratit ćete energiju, a nećete izgubiti dva sata na spavanje. O sličnim stvarima je govorio i Igor Kovačić koji je rekao: '' Hrana ima mnogo pesticida. Postoje određeni recepti koji mogu uklanjati te pesticide. Voda bi trebala biti čista, pod time mislim na živu vodu, izvorsku vodu. Trebali bi otići na izvor i donijeti kući velike boce vode te ih koristiti neko vrijeme.''

Više pogledajte na Tinolovka-news.

FOTO ZAPIS:


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket




Post je objavljen 25.02.2010. u 23:59 sati.