Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zajednoprotivplagijata

Marketing

NEKA SE ZNA TKO JE GAZDA!!!

Piše: Opinian

Pošto sam jedan od blogera koji se nekako ističe u akciji na zajedničkom blogu ZAJEDNO PROTIV PLAGIJATA i pošto sam napisao osobno par oštrih komentara administratorima blog.hr , očito je da sam im zapeo za oko!

Oni se još javno ne očituju, a pitanje je i hoće li, osim što su prvi dan akcije u flash vijestima objavili "krađu pjesama morske zvijezde" i klikanjem na tu vijest povezali zainteresirane sa gore navedenim blogom!

Naravno, nismo samo sa tim bili zadovoljni i to smo im isticali , što mailovima sa našeg službenog bloga , što mojim privatnim mailovima! I nastavili smo protestirati!

Rezultat: Nisu se očitovali ni izbrisali sporne plagijatske blogove!
Ali su zato djelovali osobno protiv mene! I kao što rekoh zapeh im za oko!
Na koji način?

Prekjuče sam na mom blogu primjetio komentare blogera koje nisam znao! Komentar jednog takvog blogera je bio :"Hvala na pozdravu!"
To mi je bilo čudno pa sam klikom na nick tog blogera došao na njegov blog i otkrio komentar koji je , doduše, potpisan sa Opinian ali nije bio moj! Komentar je bio kulturan, potpisan mojim imenom : "Ostavljam topli pozdrav!"
Znam da nikad nisam bio kod tog blogera ni ostavio taj komentar!
Očito su se GAZDE malo poigrale! Izgleda da je netko od njih i u to vrijeme kad sam to otkrio čačkao po mom blogu pa kad sam pokušavao poslati neke komentare poznatim blogerima, u prozoru desno, u editoru poruka, je umjesto mog imena "Opinian" stajalo neko drugo, i to se dogodilo još par puta!

S obzirom da se to nikad prije nije događalo u dvije godine postojanja ovog bloga, nego tek sada kad sam stao na žulj adminima , nije mi padalo na pamet da bi to mogao biti neki od hakera! Niti mi je to i sada na umu jer hakeri bi napravili nešto puno gore! Barem bi onaj gornji, navodno moj komentar, dobro začinili kakvim vrijeđanjima ili što ja znam sve čim tako da me omraze kod blogera! Ali ne vjerujem da je neki haker, pogotovo što sam odmah promijenio lozinku a sutra se pojavila ista stvar, pa sam opet promijenio lozinku i jutros opet naišao na nešto neuobičajeno! O čemu je riječ?

U postavkama bloga netko od GAZDA je promijenio u rubrici "nadimak kod komentiranja" ime Opinian u Pero!
Tako da sam se na divno čudo jutros divio mojim komentarima potpisanim od gospodina "Pera"!
Naravno, poslao sam im mail o ovome da reagiraju ako nije stvar u njima i ako imaju zaista zaražene blog editore, što se realno može dogoditi , ALI NISU MI ODGOVORILI!

Koju mi to pouku žele poslati?Da neka znam tko je gazda, što li? Kao da ne znam! Ili možda pouku da mogu sa ovim blogom činiti što hoće, pa ga čak i obrisati! Osobno, to me ne brine! Imam spremljen html predložak bloga i sve moje pjesme tako da istovjetni blog mogu klonirati u 10 novih istovjetnih ako treba! Ali ne da mi se svađati sa budalama! Ima još blog servisa na kojima mogu objavljivati svoje pjesme! Nije li zbog globalizacije svijet postao samo jedna obična selendra? Imam ja gdje eksponirati svoje pjesme! Postoje blog servisi sa kojima mogu surađivati u vezI ove stvari i osjećati se sigurno!
Ako me ne izbrišu, vjerojatno ću i sam otići iz ove nezdrave atmosfere!

Ali ono što me tišti i što bih htio sa vama podijeliti, i razlog iz kojeg pišem ovaj post je - ŠTO ĆE TE MI NEDOSTAJATI! I još nešto! Dok traje ova akcija , želim da znate da se sve to radi zbog vas! Ako naiđete na kakav komentar gdje vam neki Opinian šalje sve po spisku ili vas počne vrijeđati to nisam ja !
Meni se uvijek možete osobno obratiti na opinian@net.hr ili opinian007@gmail.com i pitati za zdravlje ako se što takvo dogodi! I u svakoj drugoj prilici, ako nekad izgubimo kontakt!

Ostat će jedino gorak okus u ustima zbog nekih dragih blogera kojima sam komentirao i oni meni a nisu ostavili ni jedan komentar podrške na PLAGIJATIMA (blog zajedno protiv plagijata) a kamoli da se uključe u akciju "obraćanja administratorima"! Zato nije ni čudo što nam se sve ovo događa! Da znamo na pravi način ustati na noge i svi , koliko nas ima, dati sve od sebe : situacija bi izgledala drugačije!

Sve u svemu, ako Opinian nestane sa scene, on će i dalje stajati iza bloga zajedno protiv plagijata, killer pirates, ili drugih sličnih na drugim blog servisima!

Vas koji niste ostavili mail podrške i koji se niste uključili u akciju "obratimo se adminstratorima" ostavljam pod toplim krilom GAZDE PERE!


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



Na blogu ZAJEDNO PROTIV PLAGIJATA
nalazi se javni apel za sve blogere da ga posjete i da se kao grupa obrate
administratorima bloga.hr u vezi slučaja koji se tamo vodi i da skrenu pažnju
na blog ZAJEDNO PROTIV PLAGIJATA kao blog koji pomaže oštećenima
i sa kojima trenutno surađuje!

Molimo da podržite akciju " obratimo se administratorima"!

adresa: admin@blog.hr




SVI ONI KOJI OSTAVE MAIL, NEKA NAS OBAVIJESTE U KOMENTARU!




Post je objavljen 19.02.2010. u 18:06 sati.