Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcrakovac-karlovac

Marketing

Sport, glazba i zabava

Snijeg polako kopni, spremamo skije i sanjke, sunce se sramežljivo ukazuje na horizontusretan, miris proljeća osjeća se u zraku, već zamišljamo razgolićene djevojke u šetnji gradom ..... O čemu ovaj bulazni, možda će se neko zapitati, ali ovaj lirski početak je samo uvod u glavnu temu posta-naime uskoro započinje proljetni dio najspektakularnijeg nogometnog natjecanja u državi pa i šire, započinje:

2. Županijska nogometna liga Karlovačke županije

Jebo Ligu prvaka, Svjetska i Evropska nogometna prvenstva, jebo Calcio, Bundes, Premier i ostale lige, atraktivnost i spektakl kakav nudi 2.žnlkž ne postoji nigdje.
Valjanje po terenima sa tu i tamo ponekom vlati trave, koji su ili tvrdi ko kamen, ili je blato do koljena, presvlačenje u svakakvim štalama od svlačionica, tuširanja sa raznim vatrogasnim šmrkovima, hladnom vodom naravno, nagurani ko sardine u nazovi "tuš kabinama" (nije ni čudo da se pojavio pederluk u ekipi, pogledaj prethodni post). Odlazak u svakakve vukojebine naše županije također zna biti vrlo interesantan, kad vas se vozi po 6-7 u autu, ili kad putujete u Plaški sa veselom ekipom pekara i prigodnim hitovima. Možda jesam mazohist (neki ljudi oko mene nikako ne mogu shvatiti od kud mi volja), ali ko može platit recimo Đonfijeve slalome kroz protivničke obrane, Lončarićeve "bravure " na golu, Hrvojevo izbijanje zuba, Škrtićevu destrukciju (u doslovnom smislu) protivničkih igrača, Điđijeve sprintove po krilu, Ćubino trčanje ko muha bez glave, Senadove euro golove (vrati se kapetane), pa i auto golovi autora bloga nisu za bacit (2 u jednoj tekmi su poseban pothvat). Poseban pečat ovoj ekipi daje i predobar i prezgodan mladi perspektivni trener (po potrebi i igrač) D. Lang, te dinamični duo iz uprave - Muc i Jelena. Kad ovakvoj ekipi suprotstavite druge "talentirane" momčadi iz naše lige, spektakl je zagarantiran.
Čujem da igrači treniraj u vlastitom aranžmanu, skidaju se kile, pojačava se fizička izdržljivost (barem do 70 minute utakmice), usavršava se tehnika, i vrijeme je da se klub makne sa predzadnjeg mjesta (barem na predpredzadnje).

Ovo je bio sportski dio. Sad prelazimo na glazbu i zabavu kao što naslov kaže.
Neki igrači su izašli iz srednjeg vijeka i malo se tehnološki ponovili (kupili PC), pa pišu interesantne komentare i šalju zanimljive slike za objavljivanje. Tko ima kakvog kompromitirajućeg materijala, a želi ga podijeliti sa svima, neka sve što ima pošalje na mail- zoran.mrkalj@ka.t-com.hr, pa ću objaviti na blogu. Svaka pomoć u oblikovanju bloga je dobrodošla.
Za kraj par fotki!




TRENER LANG U LJETNOM FUŠU




ZVIJEZDA PRELAZNOG ROKA




ĐIĐI JE RADIO NA FIZIČKOJ SPREMI


Post je objavljen 19.02.2010. u 16:22 sati.